Kaffeavtale?
10meter og rett på oversiden av Galgebergbommen i krysset Strømsveien og St.Halvardsgate, ligger en gammel bensinstasjon, som er gjort om til en kiosk med uteservering... Men ligger den på Galgeberg eller Vålerenga...?? ... da jeg tror de fleste som bor bakenfor kiosken vi si de bor på Vålerenga.. :-)
Utstyr
  • NIKON Z 6_2
  • NIKKOR Z 24-70mm f/4 S
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1150204} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Keshav N.
Et dyllisk sted, fint gjengitt med fine farger.
mvh Keshav
Gunnar F.
Enig med Keshav! Her har også jeg hatt kaffeavtale - spørsmålet ditt overlater jeg til de innfødte, men tilføyer som en litt humoristisk digresjon at jeg her kanskje er bedre kjent enn de "forbannade Oslo - sniker" slik avdøde Harald Sverdrup uttaler det i "Øvelser i hjemlig diskriminering". Jeg har vært så heldig å få låne gjesteleiligheten i Galgeberg 3 ved flere anledninger med direkte utsikt til bommen og har som nevnt vært både i kiosken og på Galgeberg Corner, stampuben til avdøde Fredrik Fasting Torgersen. Forresten jeg ville sagt Vålerenga som fotballinteressert - å bli forbundet med "Galgen" blir for dystert. Litt tullprat fra meg siden jeg ikke deltar på forumet.
Nevner også at jeg setter stor pris på dine Oslo-bilder - ekte fotoglede som jeg også er i besittelse av :-)!
Mvh Gunnar
Hans Jørgen L.
Takker, Keshav og Gunnar
:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu