2 - 1
I forbindelse med premiere på Drillofilmen i helga kom eg til å tenke på et par bilder eg tok ein varm sommerdag på Bornholm i 1998. Det er St. Hansaften, Norge speller mot Brasil i Marseille, stillinga er 1 -1 og dommeren peker på krittmerket. Rekdal gjør seg klar, spenninga er til å ta og føle på. Tida står stille.. (Bilde 1 øverst)


Så har det skjedd! Ballen fyker i mål, til høgre for keeper. Kjetil, heile det norske laget, Scheie, Semb og Drillo (til og med) går fullstendig bananas. Ja, (nesten) heile Norges befolkning eksploderer i yr og sanselaus begeistring.
Og resten av historia..ja, er vel kun ein ting og sei: 'Fotball Historie x 100' (Bilde 2)

Ps. Ida, min eldste datter, forteller i dag at ho sendte de inderligste tanker til Vårherre, under dyna, før det smalt. Og som me alle veit; ho blei bønnhørt!

http://www.nrk.no/video/94523
Bildene oversendt via mobil, derfor varierende teknisk kvalitet.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger89
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1146968} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Gunnar F.
Herlig familieidyll! Jeg husker det som det var igår, så jeg hopper over videoen. Jeg skal ikke fortelle hvor jeg var da Brå brakk staven :-). Viktig med slike opplevelser for folkehelsa og da særlig i tider som nå. Velkommen tilbake!
Mvh Gunnar
Roar B.
Ja, enkelte dager er ikke som andre dager..:)
Den gang hardcore fan, nå middels interessert. Noe med metningspunkt antagelig, 'sport' generelt, som utvikler seg i feil retning.
Grethe Stene H.
Varmt, flott og fortellende !
Roar B.
Takk, Grethe for en fin og litt annerledes analyse !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu