Abstrakt 1888 = IMG_1246

Denne gang har jeg valgt å gjøre som en del andre - bruke "dotten" som galleri og drite i om det kommer kommentarer eller ikke.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSe gjerne mot mørk bakgrunn på fullskjerm.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger147
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1146983} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Keshav N.
7 flotte bilder som er fargesterke og med god etterbehandling. Velger denne.
mvh Keshav
Roar B.
Ja, med et såpass stort påfyll er det i grunn bare å følge med på antall visninger. Burde være en motivasjon det også, registrere hvor mange som syner interesse og stikker innom..
For egen del syns jeg det er vanskelig å mene noe som helst om disse 'abstraktene' dine. Ulike, men allikevel så like..
Gunnar F.
Litt provoserende - minner om muligheten for å legge inn versjoner - her får du gult kort fra meg!
Mvh Gunnar
Roar K.
Da kunne det være interessant å vite hvorfor herr Fagerli ikke gir gult kort til de som har hatt akkurat dette for vane her i årevis.
Til orientering så vet jeg etter over 15 år som fast inventar på dotten hvilke muligheter som finnes, men er i ferd med å gå lei at folk bruker siden som personlig galleri og ikke en fotoside som det en gang var. Jeg har påpekt det noen ganger, men har gitt opp og forstått at jeg kan like gjerne følge trenden.
Dessuten er dette ikke versjoner men enkeltstående bilder.

Roar
Avsluttet .
Bare et spørsmål men er det ikke mulig og legge bilder inn i den såkalte portfolien som alle har uten at bilder går gjennom bildekritikken. Hvis ikke så skulle det kanskje vært det. Da hadde alle bilder som lå på bildekritikken vært lagt ut for bildekritikk og ikke et sted alle bilder går igjennom selv om man bare skal legge det inn i sin egen portfolio.
Gunnar F.
Litt upresist med versjoner, men jeg sier som din navnebror - ulike, men likevel så like. Jeg lurer på om du har forstått at BILDEKRITIKKEN er mer enn kutt i hytt og pine. Bare noen tanker fra en gammel mann, ung til sinns, med egne meninger!
Mvh Gunnar
Arild T.
Du svarer godt for deg, Roar Kneppen! Ja, hvorfor skal kritikken gå ut over EN person når flere her inne bruker dotten som portfolie?
Nei, det ligger nok trolig helt andre grunner til denne kritikken. Kanskje er det noen her inne som ikke får det de selv mener er enda flere kommentarer på sine høyverdige, kunstneriske foto? Det er nok det som kanskje er "Elefanten i rommet" her, og som er for avslørende å skrive rett ut i kommentarer? Jeg bare spør.

Hilsen
Arild, som ønsker at Bildekritikken skal være et sted der mangfoldigheten og kompleksiteten skal komme til uttrykk, og være et sted til inspirasjon og personlig utvikling innenfor foto, og der du kan få saklig kritikk, ros og ris på dine bilder til videre utvikling.
Gunnar F.
Man skal høre mye før ørene faller av :-)
Evelyn S.
Ja jeg begnte å småle for meg selv når jeg så alle bildene dine, og tenkte at dette ikke en feil men heller en "statement". Og det ser ut til at du har fått fisk på "kroken". Jeg skal ikke blande meg inn i noe som helst av det som diskuteres. Men dette bildet ovenfor synes jeg er lekkert, absolutt det beste av de du har lagt ut.
Roar K.
Takker så mye for kommentarer selv om det kanskje ikke ble så mange kommentarer til bildet som sådant.

Roar
Sophus L.
Du har mnge flotte bilder Roar, men dette traff meg spesielt.
Sophus
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu