Utstyr
  • Nikon Z7
  • Nikon S 85mm f/1.8
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/2000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1147718} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Keshav N.
Flott og velkomponert gatebilde i kledelig svart hvitt.
mvh Keshav
Bjørn-Erik T.
Takk for det :)
Jostein S.
Hei
Effektfullt bilde med god komposisjon
Lyseffekten med røyken gir en virkningsfull effekt
Dette synes jeg ble skikkelig bra
Avsluttet .
Et gatebilde som skiller seg ut i positiv retning. Det lyse/grå feltet i bunn av bildet som leder opp til personen. Der veksler det over i et nytt lysere felt som igjen leder øyet pent opp til røyken. Bilene fint plassert samt bygningene i bakre del av bildet. Pene gråtoner og bildet er ikke sylskarpt noe som igjen forsterker stemning og innhold. Et bilde som er lett og lese med bra innhold og en komposisjon som er nøye og godt gjennomtenkt. Veldig bra og et bilde som skiller seg ut her i den ellers kjedelige bildestrømmen med desto kjedeligere kommentarer.
Bjørn-Erik T.
Mange takk Jostein. Flott tilbakemelding å få i og med at røyken fra kumlokkene var det jeg jobbet mest med å få til skikkelig!

Christer: Tusen takk for meget utfyllende bildekritikk. Hyggelig at du likte bildet. Må si meg enig med deg når det kommer til bildekritikken her inne. Temaet har vel vært tatt opp så mange ganger at folk har sluttet å legge merke til det. Jeg har ved et par anledninger avsluttet kontoen her, fordi jeg egentlig fikk lite ut av bildekritikken, for så igjen ha fått den gjenopprettet i håp om å kunne bruke mer tid nettopp på bildekritikk. Har derfor ved tiligere anledninger forsøkt å skrive litt utfyllende kritikker både i positiv og "negativ" retning, men må vel bare innse at svært få ønsker å motta skikkelig bildekritikk. Enten så blir kommentaren fullstendig oversett eller så risikerer man å "få kjeft". Sosiale medier med sine likes og tomler opp har vel gjort at folk stort sett bare forventer ros og godord. Men blir man egentlig bedre av å bare få "flott bilde" som kommentar? Jeg tror ikke det.

Så du skal ha takk igjen for en utfyllende kommentar som går litt dypere enn bare "bra utsnitt". Det inspirer meg til å skrive mer utfyllende kritikker selv også. Denne gangen følte jeg selv at bildet ble temmelig bra og er selv godt fornøyd med resultatet. Det er ikke sikkert det neste faller i like god smak, men jeg har ingenting imot å få "negativ" kritikk. Vi har alle vårt eget syn på ting, så det må nesten være lov dersom en bildekritikk skal kunne gi fotografen noe spør du meg.
Andreas L.
Veldig god komposisjon! Fra nederst i venstre hjørne, til personen, skaper en invitasjon til å bli med inn i bildet, over på fotgjengerfeltet. Dette skaper en pilform i det mørke feltet til venstre som peker på personen. Bilene som går opp fra fotgjerngerfeltet skaper også retning på hvor vi skal gå videre - oppover til høyre.
Tåken skaper mystikken og usikkerheten i hva som er i vente i destinasjonen vår.
Svart/hvitt hjelper oss å fokusere på det som skap fokuseres på.
Hadde dette bildet fungert bedre om det var beskjært under det runde trafikklyset? Kanskje begge deler fungerer bra på hver sin måte. Veldig bra bilde! Bra fanget
Bjørn-Erik T.
Takker for utfyllende bildekritikk Andreas. Jeg ser at bildet kunne fungert veldig bra slik som du sier det med et kutt under trafikklyset, så takk for et godt forslag her. Da blir det mer fokus på selve bybildet. Syns begge delene fungerer veldig bra. Ved å endre til et litt annet utsnitt en 1:1 så blir fokuset mer på linjene fotgjengerovergangene og stripene i veien, mens min komposisjon viser mer av bybildet. Likte begge delene. Så igjen, takk for godt innspill.
Arild T.
Supert gatefoto. Dette falt svært godt i smak!

Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu