Resirkulert natur
I tilleg til å være gretten, gammel gubbe i forhold til dotten, hverken fotograferer eller kommenterer jeg for tiden; full jobb i ungdomsskolen etter et makelig friår tar all tid. Men må jo ha en viss sirkulasjon på glansbildene mine, og da er det greit å ha noe å resirkulere.
Utstyr
  • Nikon cp 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger516
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_114866} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Avsluttet .
Dette likte jeg sinnsykt godt. Toner, komp og eh, prakt...alt sitter hos meg.
Tom A. T.
Pent, enkelt og rolig tåkebilde hvor komposisjonen balanseres av det mørke området til venstre.
Severdig sak.
mvh Tom T
Siri Elisabeth J.
Vakkert og sart bilde.
Savner enden på treet i speilingen.
Litt mye usm på tuer og tre?
Flotte toner og fine overganger i tåken.

Hilsen fra Siri:-)
Anniken S.
Hei Fred

Er du så sint om dagen?
Du må for all del få humøret på topp igjen.
Må jo si at jobben din ikke akuratt er enkel. Jeg for min del hadde dengt den ene med den andre, men det er vel trolig også derfor jeg ikke er lærer.
En gjeng med nesevise ungdommer er ikke noe for meg.
Derfor tolker jeg deg som en tålmodig mann...altså siden du kan ha denne jobben. Følg stemningen i bilde ditt og ro ned.
Snart kommer den oppskrytte juletiden også.....
Marit E.
Du er vel ikke så fryyyktelig gretten, når du legger ut et slikt bilde. Oser harmoni av dette, jo!
Som Siri, kunne jeg tenkt og sett enden av treet i speilingen. Ellers likte jeg godt både fargetoner og komposisjon.
Marit
Terje M.
Hei.'' Gammel gretten gubbe''!!!Er ikke så ille dette .!!! Som før er sagt ''Speilingen'' kommer ikke fram. Kunne tenkt meg å kutte toppen av ''Busken '' å konsentrere meg om speilingen!!!. Du vet Gubber i vår alder er ''Resirkulert opp til flere ganger. M.H. Terje mj.
Stig S.
Jaja, er vel bedre å ta ut det gretne her på dotten en i skolen, vil jeg tro;-) Uansett dagsformen din, så stiller du stadig med gode bilder; ikke noe problem med resirkulering når resultatet er så bra som her! Tom T sa det enkelt og greit, skriver under på det.

--stig--

ps. Forskjell på ''grettenhet'' og ærlighet, spør du meg - du har nå helst stått for det siste...
ds
Kurt S.
Hei Fred.
Artig at du ''stikker innom.'' Liker glansbildene dine, og dette ble ikke noe unntak. Flott fargetone i bildet og en rolig, litt mystisk stemning.
Absolutt severdig. Bare fortsett å resirkulere -:)
mvh Kurt
Arne S.
Hehe, du gretne gamle tåkelur. Kom deg tilbake litt kvikt. Dersom du fortsetter å skrive verken med h har du ingenting på ungdomsskolen å gjøre. Greit bilde.

:)

Avsluttet .
Skrives ikke (h)verken med h lenger? Du store all verden! Men jeg gir meg aldir på den h'en.

Synes bildet er flott, spesielt ''perlene'' på den store gresstusten.
Fred S.
Vanskelig å være gretten når jeg får slike koselige kommentarer. Er vel sant å si ( sant og si ? sant at sige..., må da bli sant å si...? ) ikke så veldig gretten da, og elevene mine er en fin gjeng, stort sett. Ja, ja, jeg er ikke norsklærer, Arne, og selv om jeg sporadisk fungerer som frilans-journalist, foretrekker jeg å kalle det for freelance, hverken kommer jeg til å skrive til jeg stuper, og norsk språkråd gir jeg blanke i. Og tilbake vil jeg, ikke minst når jeg nå innbiller meg at det går an å oppgradere medlemskapet via internettbank (?). Hører til dem som får angst av å ha et plastkort i lommen (lomma...) Hovedårsaken til at jeg er så passiv her er nok først og fremst mangel på nye bilder pga manglende inspirasjon pga..... . Nei stopp, der dukket den gretne gubben opp igjen..

vh fred
Kay R.
He,he.. At du e litt gretten fortia smitter iallefall ikke over på bildene dine Fred. I mine øya e du mystikkens man med de nydelige stemnings rapportene. Dette bilde e jo intett unntak. Hærlig soft motiv bygd inn i en god komposisjon. Sepiabetont og pent...Me like...
Har akkurat oppgradert til sølv sjøl. Måtte gi etter for bokmerkan. E ikke videre glad for slike betalingstjenester sjøl.
Ha en fin kveld da..

MVH Kay:-)
Kurt S.
Mangel på nye bilder og mangel på inspirasjon tror jeg er noe vi alle opplever fra tid til annen. Plutselig finner man ikke mer i arkivet å legge ut heller. Så er det også dette med at man kanskje blir mer og mer kresen/restriktiv på hva man kan legge ut.
Men så, en vakker dag, etter å ha hatt en hvileperiode kommer kreativiteten og motivene dalene ned i hodet på deg -:) Slik tror jeg det er.
mvh Kurt
Håvard H.
Pent. Softingen stjeler noe av skarpheten i bildet, og så er det jo alltid litt trist å måtte ''skjære over'' objektets refleksjon i vannet, men men. Noen ganger må det jo gjøres ;-)

HH
flemming r.
Enkelt og meget elegant motiv.
Odd Tore S.
Hei, Fred!
I motsetning til de andre seg jeg fra bildet at du er djupt såra og vonbroten, ellers hadde du ikke spedd på med så mye usm at vanndråpene hadde blitt til store tåredråper på bildet. Eller er det kanskje ikke dråper i det hele tatt, men tomrom mellom bladene som du har ekspandert på denne måten? Ekspanderte tomrom må gi grunnlag for mange psykotanker.
Bortsett fra dette er stilen typisk deg, men fortsatt ikke så konsentrert og gjennomført som på brobildene. Også Wirkola måtte hoppe etter Wirkola, med eller uten tåke!
Odd Tore
Fred S.
La oss nøye oss med Eddie the Eagle, Odd Tore... Ellers takk for kommentarer, ikke minst til de som oppdager bildets mangler: Originalen er like uskarp som en en politikerhjerne, og bildet er vekselvis oppskarpet og softet til det ugjenkjennelige; derfor ''tårene'' som glitrer så vakkert.....

vh fred
Stig B.
Skal ikke diskutere din eventuelle grettenhet, men bildet her passer jo godt inn i den litt tåkete profilen du har skapt deg.

Liker den enkle og rene komposisjonen. Enig med TAT i at det mørke feltet til venstre er nødvendig for balansens skyld.

Kreativitetstørke rammer mange, i hvertfall meg, med jevne mellomrom. Med alderen forstår man at til slutt kommer man ut av en slik tørke, selv om det virker tomt underveis. Det er jo en indikasjon på hva du selv tror når du ikke kapper linen hit, men legger ut arkiv i påvente av inspirasjon.

Mvh Stig
Brita Helen E.
Vakkert,vakkert! :) En nydelig,drømmende stemning..
Savner også hele treet i speilingen,men ellers er dette et nydelig bilde som føyer seg fint inn i rekken av de andre flotte tåkebildene dine...

Mvh Brita...
Avsluttet .
Betagende komposisjon og nydelig hvordan elementene i flaten snakker sammen. Godt FRed-merke over dette.

-k
Janne L.
Nydeligt, roligt og behageligt. Oppdater medlemskapet og les en bok om foto og finn inspirasjonen igjen.
Janne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu