Vinter ved Mesnaelva
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-11-15 22:56:46
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon Coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger221
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_114882} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Heidi Anita R.

Hei Jørgen. Utrolig vakker bilde hvor sollyset fra siden skaper kontrast og liv i alt det hvite. Slike bilder skaper forventning om årstiden som nå er i anmarsj flere plasser i landet. Men, det er også en strevsom og kald årstid. Jeg plages litt med å komme meg frem i all snøen - bruker rullestol. Vinteren blir derfor den årstid jeg fotograferer minst. Men, til vinteren skal jeg øve meg mer på portretter. Så kan jo du sende inn slike vakre vinterbilder som jeg nyte!!!
Tor H.

Pent julekort, men ganske tradisjonelt i formen. Det mangler et spennende element. Bildet er veldig fint eksponert og gir skikkelig vinterstemning. Ville ha rensket opp litt og gjort det enklere. Beskjæring på venstresida?
Jan Erik B.

Nydelig vinterbilde! Du har fanget et vakkert øyeblikk i skogen. Fint lys og fine detaljer. Kanskje litt mer kontrast..? Du kan jo prøve, men det er bra som det er... Kunne vært januar i en 2005-kalender!
Jeg likte dette veldig godt!
Jørgen S.

Takk for kommentarene. Ja dette er et skikkelig vinterbilde i 20 minus, tatt 30 desember for et par år siden. i v#2 har jeg lagt på litt mere kontrast og beskåret litt i venstre kant. Ble v#2 noe bedre enn v#1?

Jørgen
Erling K.

Pent vinterbilde! fin stemning og fint lys. God skarphet. Men kanskje litt lite kontrast?

Mvh Erling.
Avsluttet .

Godt du sier at det er tatt i desember for et par år siden! Trodde et øyeblikk at vinteren virkelig var kommet til Lillehammer.

Vakkert vinterbilde, nesten så jeg ønsker meg tilbake (bodde der for noen tiår siden), men bare nesten!
Inger-Lise S.

Usedvanlig vakkert motiv! Godt lys, fin komposisjon og dyktig eksponert.

mvh Inger-Lise
Bjørn S.

Nydelig bilde - gleder meg til å spenne på skia og oppleve slike stemninger!

Versjon 2 er en klar forbedring, både utsnitt og kontrast. Det er alltid litt vrient å vite hvor mye forgrunn en skal ha med for å få fin innramming uten at det stjeler for mye av oppmerksomheten. Versjon 2 er bra i så måte, men jeg ville ikke ha kuttet på høyden i bildet, da grantoppene nesten går inn i ramma, og bjørkekvisten som lager en fin bue inn i bildet på venstre siden blir amputert. Litt pirking, men det gjør en forskjell.

mvh Bjørn
Inge S.

Topp bilde! Versjon 2 helt klart best.
Arve H.

Versjon 2 ble mye lysere i forgrunnen noe jeg likte. Kjempeflotte bilder alle dine vinterbilder. Må dra frem kamera jeg også nå. Håpe det blir litt badre vær enn regn og +5 grader som det er i Oslo nå.
Odd Tore S.

Bra med vinterstemning, for øyeblikket forbeholdt dotten og drømmeland her, derfor kommentar i dag.
v2 har fordeler med hensyn til kontrast og skarphet, men har mistet noe av atmosfæren som disen ga i v1. Flateselektiv bruk av kontrast hadde kanskje vært en løsning.
Skal du kutte mer, må du kutte mye og ta for deg detaljer.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu