Kald skulder
Like sikkert som jula nærmer seg, like sikkert kommer denne frelsesarmesoldaten til Alta for å samle inn penger til deres humanitære arbeid.<p>
Bildet er ikke arrangert, derfor har jeg gjort personen ugjenkjennelig.
Bildet inngår i albumet Personligheter - Både små og store jeg kjenner godt og derfor har mot til å feste på brikken.
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon Nikon Nikkor AF 50mm f/1.4D
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/2.0
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeRAW - ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger213
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_115003} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Odd Tore S.

Hei!
Om det er kald skulder eller bortvendt blikk, det vet jeg ikke, men resultatet er i alle fall det samme: Ingen skjerv, og et lite(?) stikk i samvittigheten.
De gode formål står i kø, men dette er etter min mening av de beste: Her er det ikke mange fordyrende mellomledd, og få krav om 100 % overtidstillegg.
Odd Tore
Ketil K.

Beskrivende bilde - han ser jo ut som beskjedenheten selv, karen fra Frelsesarmeen - selv om pengebøssen er ''uforskammet'' gjennomsiktig - og viser at noen er gavmilde, det kan jo virke forpliktende på vår samvittighet.
Stine J.

Bortvendte blikk fra travle forbipasserende er nok hverdagskost for disse Frelsesarmesoldatene, men heldigvis er det mange som stopper og gir en slant eller to også. Syns du formidler tålmodigheten og roen hans i kontrast til det travle livet vi lever veldig bra. :-)
mvh Stine
Kay R.

En tøff observasjon dette Wenche...
I jula går også mine småpenger til frelsesarmeen. En god sak da...
Ha en fin natt..

MVH Kay:-)
Wigdis W.

Kjempebilde!! Veldig bra dokumentert Wenche. Et av dine beste i denne sjangeren !
Venche J.

Takk for kommentarene dere.

Jeg var litt spent på reaksjonen fra dere. Nå er det da slik at et bilde kan være sterkt, og det er dette bildet, i den forstand at det viser en situasjon der de fleste av oss viser en positiv reaksjon ved støtte, mens mange bare snur seg bort.

Det kan være mange grunner til at man ikke støtter en sak, men jeg syntes ikke man skal late som man ikke ser de som brenner for en sak, uansett hvem det er. Det er mer ærlig å vise omtanke med noen ord, enn å usynliggjøre situasjonen. Men det er meg da...

Husk, det neste gang og husk også at det ikke er størrelsen på ''gaven/offeret'' som teller. Ikke alle har anledning der og da, men tenk på hva et smil eller noen vennlige ord betyr for dine medmennesker.

Wenche.
Roger K.

Hei igjen Wenche,
Oi den var skikkelig kald den skuldra. Du har fått bilde til å fortelle den nakne fakta for kanskje flere av oss som passerer slike med bøsser i handa. Har ikke innvendinger mot dette, men kan ikke hjelpe alle. Enig i beskrivelsen at dette er et av dine beste av dette slaget.

Ha fortsatt en fin kveld.

Mvh RK
Gaute B.

Meget godt skildret og observert! Jeg likte også bruken av farger samt at den ene hovedpersonen er krystallklar mens den andre er akkurat så diffus at personen ikke lar seg identifisere. Ellers støtter jeg meg til tidligere positive tilbakemeldinger.
John-Tore G.

Oy dette fikk ihvertfall meg til å tenke.. bra Wenke....
mvh John-Tore
Jonny E.

Hei

Et bilde kor du får frem budskapet ditt på en god måte.

Ha ei god helg

. JonnyE
Lars-Anders M.

Dette var ett meget fint og talende bilde. Jeg beundrer Frelingssoldaterne som står og samler in penger. I dagens Norge der det er liten forståelse for de kristne er det godt att de står frem. Håper ikke det blir flere som vender seg bort, for da blir vi ett fattigt samfunn.

Dette bilde har du lykkets bra med Wenche.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu