Presttre II
Se det forrige bildet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger210
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_115058} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Stine J.

Liker dette enda bedre enn det forrige. Meget dekorativt og ville passet i glass og ramme. Bra! :-)
mvh Stine
Torbjørn K.

Vakkert. Kunne kanskje tenke meg litt mer skarpere støvbærere. Uansett, et behagelig bilde som gjør seg på veggen.
Marianne M.

Hei Rune
Dete var diffust,fargesterkt og lekkert! Hvis jeg skal pirke på noe må det være at det lyse oppe i høyre hjørne er litt for lyst....
En nytelse å se på.

Mvh Marianne
Jon-Petter T.

Delikat lysopplevelse i dette bildet. Flott soft lys og varme farger.
Kanskje en liten erotisk undertone også :)

MVH
J-P
Anya K.

Flott eksempel på at uskarpt enkelte ganger kan være bra.
Birna R.

det første bildet var (er) langt å foretrekke. det var (er) mye mer poetisk. dette bildet er dominerende uskarpt på en ikke så heldig måte.
Steinulf L.

Litt skarpere støvbærere hadde passet meg bedre. Smak og behag...
Stig S.

Tror også jeg foretrekker det første bildet (førsteinntrykket var motsatt...), mye fordi det varere uttrykket i nr 1 kler motivet bedre. Her blir det litt for konkret, for lite drømmende. Men bevares, fremdeles spennende!

Objektivet er ikke helt ferdig, sier du: har det også innvirkning på billeduttrykket, eller er det bare det ''kosmetiske'' som gjenstår?

--stig--
Rune N.

Stig: det gjenstår å montere fatning på det, så det innvirker ikke på bildet. Her har jeg bare holdt det inntil en mellomring, som jeg har utstyrt med elektronikk fra et defekt objektiv slik at lysmåleren virker.

mvh
Rune
Birna R.

holdingen kan vel indirekte påvirke bildet Rune. dybdeskarpheten er som kjent ikke-eksisterende ved f/0.75 og det er jammen meg vanskelig nok å treffe fokus om objektivet er montert kameraet på normal måte.

noen tips til deg og andre entusiaster med nyervervet ''røntgensyn'': monter bajonett direkte på objektivet slik at du kan unngå mellomring(er). objektivet befinner seg veldig langt vekk fra sitt definerte arbeidsområde allerede og det gjelder å holde det nærmest mulig kameraet. jeg har sett et slikt objektiv i virksomhet på et høykvalitets videokamera (riktignok sv/hv), og bildet det gir der (hvor objektivet arbeider etter sine designparametre) var sylskarpt med høy kontrast og perfekt flatt bildefelt inkl. null geometrisk fortegning. altså noe helt annet enn det man får med objektivet på en SLR.

et annet tips er å forsøke å fotografere gjennom et reversert objektiv. det høres litt sprøtt ut, men anbefales å forsøke.
Tom A. T.

Bare fortsett å vri kniven rundt i såret du ;o) Jeg fortsetter å nyte, sjøl om jeg nok syntes bedre om det første. Den mørke bakgrunnen gjør dette ''sintere'' og ikke like behagelig for øyet. Ellers er det både spennende og severdig dette også.
mvh Tom T
Øyvind A.

Enig med Tom. Bra men ikke så fint som det forrige, den mørke bakgrunnen blir vel dominerende.
Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu