gamle bruer må vike får ny bru
Utstyr
  • fujifilm finepix s7000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger157
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_115064} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Venche J.

Åhhh, her skulle jeg ønske du hadde konsentrert deg om de gamle bruene. Er det Straumsbruene som er i bakgrunnen? De er så nydelige i konstruksjonen, selv om de ikke holder standard for dagens trafikk.

Ta deg en tur dit når dere får godvær, de er absolutt verd å vise frem. :)

Så var det bildet ditt da - tatt i nydelig vær, og budskapet får du frem. Bildet heller ganske mye mot venstre (se vannlinjen under de bakerste bruene). Dette retter du greitt i et bilderedigeringsprogram.

Fin speiling.

Wenche. ;)
svein jarle h.

jepp d e Straumsbruene som e i bakgrunnen.. ska se om e får rette d opp litt... d va stillere på sjøen men d va noen fugla som svømte å laga noen bølger grrrrr kunna jo venta til dem va vekk men hadde ikke tid... har noen bilder av bare d gamle broene men dem e ikke så bra da kan legge dem ut en anna dag..
Avsluttet .

Grei avbildning. Du kan nok med fordel justere levels i photoshop hvis du har muligheten til det, og som nevnt rette det opp. Jeg har vokst opp med de gamle bruene ettersom jeg har familie på Skodje, så den nye brua virket rimelig brutal for min del da jeg så den for første gang i sommer. Forøvrig tror jeg du står ved bestefar sitt naust :)

Mvh
svein jarle h.

e får vel prøve me på en opp retting da.. nei e står nåkk ikke ved nuste has står ved flagg stanga på den hytte tomta innafor me han slettedal tror e han heter va på jobb den dagen inn med han. henge på i gjen påhengsmotoren på båten has.. har med kare på job vær dag å nesten åver alt:) vet jo aldri når ett bra motiv dukker opp...
Erlend K.

Bildet ditt ser skammelig skjevt ut, MEN er det IKKE! Her er det helt klart bruens vinkel som lurer oss. Jeg tok bildet ditt inn i PS og målte brukonstruksjonene og lysmastene, og disse er i 90 graders vinkel!

Men, dette betyr ikke at bildet ditt er bra. Bildet ditt fremstår så skjevt at man føler at man vil ramle av stolen. Her burde du jobbet fra et annet ståsted, slik at du unngikk denne effekten.
svein jarle h.

ikke så gått å fa stå noen anna plass da må e ut med båt eller noe.. hadde d litt travelt va i grunn på jobb hadde med mej kamera bare å tok noen bilder.. men takk alikavel :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu