Høst ved fjorden.
Fra Sandane
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300
  • 17.0-55.0 mm f/2.8
  • Brennvidde44.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger76
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1151706} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Arild T.
Nok eit nydeleg bilete frå di hand! Flotte haustfargar og eminente speglingar!
Litt pirk før Roar kjem meg i forkjøpet: Ville personleg ha klona bort speglinga av den blå himmelen i venstre, nedre biletkant.


Arild
Avsluttet .
Ikke helt optimalt utsnitt. Kutt inntil de lyse lauvtrærne. Ville plassert huset i det gylne snitt. De snøkledde fjellene virker utbrente. Bildet virker litt overeksponert. Ville valgt en annen lukkertid. Her er det forbedringspotensiale. Bra speiling. Ikke enig med Arild. Min agenda er ærlige tilbakemeldinger.
G
Arild T.
Kommentar til Geir Folvik:
Dette var min ærlige mening om bildet, etter mine fototekniske kunnskaper og erfaringer. Jeg føler, og kanskje jeg tar feil, at du mener at bare din tilbakemelding er ærlig i denne sammenhengen.. Fint om du kommenterer dette.

Arild
Avsluttet .
Arid:; Ja, jeg synes nok at du kunne vært litt mer kritisk til dette bildet ut fra dine gode og søkende kunnskaper om fotografi. Jeg er 100% ærlig i mine kommentarer, men vet at det "straffer seg" i form av at en lett blir fullstendig "boikottet" her på foto.no, men det "driter" jeg bokstavlig talt i. Ikke interessert i "ryggslikking". Melder meg nå inn i en mer seriøs fotoklubb, "BioFoto", der "ryggslikking" og "vennetjenester" ikke er agendaen (-blitt oppfordret til å melde meg inn i denne klubben). Jeg kommer av og til å legge inn bilder på foto., men men vil kommentere lite da majoriteten ikke "tåler" bildekritikk; -uforståelig nok!. Jeg er møtt av sjikane pga. ærlige tilbakemldinger, og jeg skjønner ikke hvordan folk kan legge inn bilder på "Bildekritikken" og ikke tåle ærlige tilbakemeldinger. I mitt yrke er evaluering og tilbakemeldinger en daglig foreteelse og som delvis ansatt i Kreftforeningen kan jeg ikke unngå å bli vurdert og "utsatt for tilbakemeldinger" i mitt yrke. Jeg mener det er essensielt for utvikling av ens personlighet.
G
Morten E.
Nydelig bilde Per. :)
Per L.
Mange takk for hyggelige og konstruktive kommentarer, Arild og Geir! Jeg er alltid glad for tips som kan gjøre bildene mine bedre. Jeg er enig i det dere påpeker bortsett fra et kutt på venstre siden for å få huset i det gylne snitt. Så vidt jeg husker fra matematikken så er den lengste siden da1,618 ganger lengre enn den korte. Jeg mener derfor at huset på bildet mitt allerede er plassert i det gylne snitt! Vennligst korriger meg om jeg tar feil! Mvh Per
Jorunn V.
Nydelige speilinger og lys - og flotte høstfarger!
Arild T.
Takk for oppklarende kommentar. La det være sagt: Du er en dyktig fotograf og kommentator. Men i all evaluering, jeg har selv blitt evaluert og gitt evalueringer i hele mit liv, må man må velge sine ord med omhug. Ja, man skal være ærlig, men det er viktig at man velger ord og vendinger som ikke blir oppfattet som støtende.. Det at du bruker "ryggslikking" i dine kommentarer, føler jeg som som svært upassende! Da er det naturlig at du føler deg boikottet, ved at at du ikke får den responsen som du kanskje hadde forventet å få på dine bilder.

Hilsen Arild med ønske om at du fortsetter å legge ut bilder her, og at du kommer med ærlige og konstruktive kommentarer.

Ps. Dette er min siste kommentar da jeg ikke vil misbruke Per Lande sin bildeside til å diskutere noe helt annet enn hans bilde her.
Roar K.
Her ser det jaggu it til at du hadde med strykejern til vannet før eksponering?
Flott utsnitt i lekkert lys og farger.

Roar
Per L.
Mange takk for hyggelige kommentarer fra Morten, Jorunn og Roar også! Mvh Per
Morten E.
Geir Folvik: Overeksponert bilde, utbrent bakgrunn? Det gylne snitt? Virker som du er mer ute etter å hakke på folk enn å bidra med konstruktiv kritikk.

Ser du nevnte speilingen som positivt og det er jo bra. Forøvrig er jeg uenig med deg. Fargene er bra, eksponeringen likeså. Eneste jeg ville ha gjort når jeg nå ser på det i etterkant er å rette det opp, bikke bildet mer over mot høyre. Ser hoppetårnet bikker bakover så det går fint å rette opp uten å forringe bildet.

Forøvrig synes jeg dette er et flott høstbilde som fortjener bedre enn surmaget kritikk. Lykke til i den nye klubben, vi får håpe de er like "ærlige" som deg.

Stå på Per, dette var bra :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu