..bare et øyeblikk

Foto
Utstyr
  • samsung SM-G930F
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger95
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1155594} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Pål M. S.
Vent litt…intenst tett på, som borer seg inn i betrakteren.
Hærlig «annerledes» her inne.
Øyvind H.
Får en assosiasjon til noe "Orwellsk" og det å bli passet på. Godt sett!
Arne S.
Ja dette øyet er vel rettet mot meg, etter vår lille diskusjon i går. Et dårlig nærbilde tatt med mobil, av en av dine tegninger. For å provosere ytterligere så skriver du for sikker het skyld FOTO under.
Ikke spesielt hyggelig dette.
Roar B.
Heisan, Arne, den kommentaren så jeg ikke komme. Og det i så bastante ordelag at her trengs en oppklaring.
* 'Et øye rettet mot deg etter en tidligere diskusjon'..er total skivebom. Kun et lite forsøk gjort i dag med inspirasjon henta fra et bilde jeg tilfeldigvis fant i et gammelt fotoblad. M.a.o. Null baktanke hverken til deg eller til noen diskusjon. 
* Dårlig nærbilde tatt med mobil av en av mine tegninger.
Joda, mobil er riktig. Skarpt i utgangspunktet, tatt mot mitt øye men bearbeida, m.a.o. ingen tegning men det ligner, helt klart. Derfor tilførte jeg også ordet 'foto' for å eliminere all tvil. Null provokasjon.

En ting er å komme med usannheter.
Men når de i tillegg brukes som argumentasjon mot en, ja, da syns jeg berettigelsen 'lite hyggelig" også her blir total skivebom.
Hilsen Roar B

Roar B.
Dere er absolutt på sporet, Pål og Øyvind H.
Mange takk !
Arne S.
Da godtar jeg det du sier. Det passet bare så godt in i det jeg sa du burde gjøre i går med å fortelle hva du gjorde, foto eller tegning. Det er bra når man kan få oppklart misforståelser.
Mvh Arne
Thorfinn B.
Du har en leken bildestil jeg applauderer, men spørsmålet er om dette treffer meg. Joda, det traff meg med en gang. Jeg har derfor sett bildet flere ganger og det stirrer fortsatt på meg.

Jeg føler meg skikkelig beglodd og nesten gjennomskuet. Føler liksom en trang til å be om unnskyldning for alt det gale jeg (selvagt ikke) har gjort.

Herlig fotografisk uttrykk som stopper tiden og gir meg litt frysninger på ryggen.
Roar B.
Mange takk, Thorfinn ! Spennende lesning, dette hvordan du tilnærmer deg motivet og hvilke reaksjoner som oppstår. Forøvrig ganske i tråd med idéen bak bildet etter nok et dystert gjensyn med Stanley Kubrics 'Clockwork Orange' fra 71. Og som over tid nærmest har blitt en kultfilm pga av sitt dystopiske innhold om menneskers adferd.
Malcolm McDowell hadde hovedrollen som den svært skremmende og manipulerende «Alex DeLarge». Og det var fra filmens 'plakat' med disse stirrende øynene, som gav ledetråden til det som ble sluttresultatet.
Thorfinn B.
Roar: Jeg tror ikke jeg har sett den filmen, men takk for interessant filmtips :-)
Roar B.
Den må du se, Thorfinn. Men husk å sette deg godt til rette i stolen, for dette er skumle saker. Og i enkelte sammenhenger vel så aktuell i dag som for 50 år siden..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu