- Uventet hjelp -
Eit gatefoto fra Bergen.
Best mot mørk bakgrunn!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2023-05-28 23:48:22
    Versjon #2
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • Fujifilm Fujinon XF35mmF2 R WR
  • Brennvidde35.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/180s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger49
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1158267} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Arne S.
Ja dette er ikke en figur man venter å møte på en bytur Arild. Et godt komponert forteller foto med fint blender valg og gode naturlige farger. Tror kanskje jeg ville kuttet ørlite grann i toppen? Til toppen av den firkantede boksen midt i bilde? Du får se hva du syntes Arild :-)
Mvh Arne
Arild T.
Takk for rask respons og god bildekritikk, Arne. Helt enig med deg. Da jeg la ut bildet så jeg det samme som du, men lot det gå for å se om noen reagerte på det. Takk for innspill!
Legger ut en ny versjon etter ditt forslag.

Arild
Arild T.
Arne: Ny versjon lagt ut etter ditt ønske pluss fjernet kabel oppe til venstre og kuttet litt i bunnen for formatets skyld.
Nok en gang takk for innspill!

Arild
Arne S.
Jeg syntes at det ble roligere for øyet Arild.
Hva syntes du?
Mvh Arne
Jostein S.
Hei
Mektige saker det her!
Enig med Arne
Blir V2
Arild T.
Jeg støtter fullstendig ditt forslag!
Fint at du skriver ærlig og god bildekritikk!
Synes at bildekritikken i den senere tid her inne har vært preget av digresjoner. Det er vel og bra nok, men det må også hektes på en kritikk av bildet.
Hva mener du om det?


Arild
Arne S.
Fint å høre Arild.
Vi mennesker er så forskjellige, og det gjør bildekritikken veldig vanskelig. Noen syntes faktisk de har tatt et flott bilde og blir veldig såret å lei seg. Derfor er det best og gi konstruktiv kritikk til de som virkelig ønsker det. Du vet god kritikk er jo også kritikk. Bare man unnlater å si de tingene som er er så bra. Tror vi alle prøver å gjøre så godt vi kan Arild.
Mvh Arne
Arild T.
Enig med deg til en viss grad, men hvis man blir lei seg av konstruktiv og ærlig kritikk, skrevet på en respektfull måte, da er vel Facebook et bedre alternativ, der likes blir brukt over en lav sko.

Arild
Per L.
Litt av en type du har møtt her, Arild! Jeg går i byen tidt og ofte men har ennå til gode å treffe på vedkommende. Uansett så ble det et bra bilde av møtet.
God kom og fine farger, skjemmer heller ikke! V2 på meg! Mvh Per
Arne S.
Ikke alle her inne som greier å skrive på en respektfull måte. Derfor så har de jo også vært en del sure miner her. Det er jo viktig og greie å beholde en god tone her også. Virker som en vanskelig balansegang her inne, det er sånn jeg har oppfattet det den korte tiden jeg har vært her.
Mvh Arne
Gunnar F.
Teksten "Sometimes in life we all need help" var det jeg festet meg med her - monsteret kom litt mer i bakgrunn. Som en digresjon kan jeg nevne at jeg la inn et bilde med dette skremmende monsteret fra hovedstaden i april hvor jeg var nøye med å få med budskapet på plakaten - artig bilde :-)
Mvh Gunnar
Harald N.
Hjelpen kan virke litt skræmande på ein stakkar. Artig bilete, godt sett. Ekte gatefoto.
Mvh Harald
Roar K.
Hvis jeg ikke husker feil fra filmene så kan denn "BumbleBee" tror jeg den ble kalt også forvandle seg til å bli en bil.

Roar
Arild T.
Takk for kommentarer Arne, Jostein, Per, Gunnar, Harald og Roar!
Takk for innspill til forbedring!
Gunnar: Ja, artig gatebilde vi har tatt, begge to!


Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu