''Høstvann''
Rennende vann ja , hva skal man si om det? Bildet er tatt i mitt nærområde, Mek elva som renner forbi huset mitt. Bildet er overført rett fra kamera, Altså ikke gjort noe med '' Manipulert. Jeg liker det best sånn!!
Utstyr
  • Eos 10 D.
  • Sima 105M/M F2,8. -Makro.
  • Blender-
  • FilmtypeDigital
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger116
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_116277} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inger Anne Maritsdotter V.

Brukte du stativ her ?

Likte godt bildeutsnittet og at du har brukt lang lukkertid men det er for uskarpt.

mvh Inger Anne
Torbjørn K.

Jeg kunne tenke meg å sett litt mer av steinen til høyre. Slik det er nå så blir det bare masse uskarpt vann, og ingen ting å fokusere på.
Arne S.

At bildet er overført ''rett fra kamera'' er knekkende likegyldig, Terje. Et bilde er ikke manipulert selv om du optimaliserer det i PS. Et digitalt bilde er ikke ferdig til presentasjon før du optimaliserer det i PS (eller i et annet bildebehandlingsprogram).

Det var du som begynte!

:)





Terje M.

Hei, og takk for tilbakemelding!!! Til deg Inger Anne. Vann er jo i bevegelse !!! Som skaper et ''Slør'' /Linjer Som igjen danner en Eller flere diagonaler i bevegelsen i bildet, da er det ikke så nøye med ''skarpheten'' For meg. ''Like eller ikke like''?? Torbjørn vilken sten sikter du til???? Se hel heten, ''Bevegelsen i bildet'' OK, OK i begynte, et bilde bør kansje vare optimalt fra det øyeblikk du trykker på utløseren på kamera, Meen i e åpen for det meste i diskusjonen her!!! O.B.S. Har ikke den store sansen for ''Manipulerte bilder!!!!! M.H. Terje Mj.
Torbjørn K.

Jeg sikter til steinen eller berget oppe til høyre. Jeg synes ikke du kan kalle oppskarping, farge og lyskorreksjon for manipulering. Faktisk er dette noe som er standard instilling på mange digitalkamera dersom du ikke tar RAW-opptak. Når du knipser et bilde så manipulerer du virkeligheten. Faktisk er jo dette bildet manipulert, da det fremstiller vann som noe annet enn det faktisk er. Du har jo også manipulert bakgrunnen uskarp. Om du endrer på virkeligheten når du tar bildet eller etterpå er vel egentlig det samme? Det finnes mange innlegg på debattsiden som omhandler dette. Dette med å endre skarphet, farge og lysstyrke er ikke noe nytt, da det også kunne gjøres i mørkerom i gamle dager. Derimot å bytte ut, fjerne eller legge til elementer i ettertid, er etter min mening manipulasjon.
Terje M.

Hei Torbjørn. Knipser bilde ja!! ''Før i tiden var bildet en Dokumentasjon på et øyeblikk.!!!! Men hva er ''virkelig heten i et bilde'' ??? Her snakker vi om ''Avbilding'' av et motiv / ''manipulering'' Etter min mening har det med hvordan fotografen selv ser det/ ''Motivet''!!! Eventuell debatt tar vi på ''Debatt sidene'' M.H. Terje Mj.
Arne S.

Terje, jeg er helt enig med Torbjørn her. Jeg skjønner ikke hvorfor du bringer begrepet manipulasjon på bane under dette bildet? Et digitalt bilde er aldri optimalt i det øyeblikk du trykker på utløseren, slik tilfelle er (kan være) ved bruk av dias.



Torbjørn K.

Tror det meste som trenger å bli sagt ligger under ''det ekte fotografi'' under foto.no diskusjonen.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu