Porsche
Bildet er tatt for å teste Contax kamera da det var nytt.

Utstyr
  • Contax GI
  • 35MM 2.0
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/16
  • FilmtypeFuji Superia 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger604
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_11649} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Lars H.

Meget god dybdeskarphet. Men ellers et tamt bilde. Mangler det ''lille'' ekstra. Det kunne ha vært med et menneske/dyr. Bakgrunnen kunne kanskje vært mer spennende.
Stian S.

Enig med Lars, bakgrunnen kunne kanskje vært mer spennende. Men ellers er det en tøff bil med et artig nummer...
Er det din bil?
Aleksander J.

Hva med en av damene dine på panseret?...
Eivind N.

'Stygg gatemix. Hadde vært fetere med en Ruf Yellow Bird''.
Ole Walter S.

Helt greit bilde av et fint bilmerke. Det nærmeste jeg har kommet å kjøre en slik er dataspillet ''Neeed for speed-2000''.

Mvh/ows
Andy N.

E N du liker ikke Folger Porsche ?
Dag T.

Interessant å se hvor uinteressant bildet blir når du bytter ut damen med en bil. Bildet er jo tatt på akurat den samme måten, rett på, uten så veldig mye engasjement.
Jarl Fr. E.

Det blir for kjedelig nå bilen står stille, prøv med panorering i fart. Se på bilde bilde nr. 291
som et eksempel. Passer mye bedre til en slik sprek bil. Ellers syns jeg slike ''ombygde'' Porscher er noe tull. De er penest orginale.
Andy N.

Jeg liker ikke de orginale i det heletatt derfor kjøpte jeg denne.
Bildet er tatt i full fart bare for å teste kameraet , det tok meget skarpe bilder .Jeg kjøpte kamera.
Avsluttet .

Eller prøv med en historie som feks. bilde nr. 11417

8) T-man
Erik A.

Show-off bilde. Det viser da kun et plattføtt bilde av en bil. Her er det tydeligvis bilen som gjelder, ikke bildet. Beklager, men det engasjerer ikke meg.
Andy N.

Stemmer. Det er bilen som teller ,og for å se om det ble noen skarpe detaljer.
Det var jo bare en kamera test , og jeg syntes bilen så så bra ut.
Eivind N.

AN: Nei det gjør jeg ikke. En Porsche skal være helt orginal, eller i beste fall en RUF.
Andy N.

E N Det er det dummeste jeg har hørt SKAL DU FORTELLE MEG HVA JEG LIKER.Nå må dere beggynne å bruke vett.For Pokker.
Erik A.

Joda bildet ble skarpt det, og det tror jeg bilen er og! For den er jo fin da...
Ketil P.

Hvorfor legge ut resultater av dine kameratester her? Bildet er jo som du selv sier 'tatt i full fart bare for å teste kamera'. Sånt mååå det jo bli dølle bilder av...
Andy N.

Jeg syntes bilen tar seg bra ut
Kenneth S.

Hvis alle skal legge ut bilder av ting de er stolt av, eller 'bare for å teste kamera' (som de kanskje også er stolt av), blir det vanskelig å navigere seg mellom kaoset av uinteressante bilder her...

Dag T.

Vel i dette tilfellet er det sammenheng mellom bilsmak og bildesmak. Begge er av typen som henger i soldat-kaserner og lignende, begge like rånete.

Possche er, i original tilstand, på riktig side av rånete, denne harry typen er milevidt på feil side. Passer sikkert fint på titanofestivalen ;-)
Avsluttet .

Fælt så elitistisk vi er blitt da, Dag?
Aleksander J.

Hva er best:
Bismak eller bilsmak?
Dag T.

OEH: Neida, men noen ting vokser de fleste seg bort fra. Jeg befinner meg forøvrig helt klart ikke i eliten av Porsche- og ViMenn-fotografene. ''Elitistisk'' forutsetter en endimensjonal skala.
Avsluttet .

Vel, Dag, jeg har såpass lang erfaring fra Forsvaret at jeg har opplevd å se bilder av Schopenhauer og Wittgenstein på veggen i en soldatkaserne, såpass lang erfaring med å være fattig at jeg aldri har kunnet utvikle noen sans for korrekt Porsche-etikette på Oslo Vest, såpass slektskap med mennesker i bygde-Norge at jeg vet noe om vår folkemusikk, og såpass lang erfaring med å lese mellom linjene at jeg uten videre kan si at din bildekommentar var overmåte elitistisk, gjerne endimensjonal, og noe injurierende. Du klistrer autor opp i rånegruppen som hører hjemme med stajla bil på Titanofestivalen. Kanskje har du rett også, kanskje han ville trives ekstremt godt der, men ikke desto mindre oser bildekommentaren din av forakt for noe du ønsker å distansere deg fra. Ikke særlig subtilt, spør du meg. Noblesse oblige!!
Dag T.

OK, jeg går med på én ting: Jeg vet lite om Titanofestivalen, det er mulig det er bedre enn ryktene. I såfall beklager jeg sammenligningen.

Bortsett fra det: Oser av forakt? Neppe, kun en smule oppgitthet over bildekategorien.

Distansere seg: Ja, hvem gjør ikke det. Jeg har distansert meg åpenhjertig for ting folk flest er enig i, uten kritikk fra noen. Er jeg lite diplomatisk og litt på kant her får det være. Du distanserer deg like brutalt fra min frie meningsytring og formulering.

Oslo Vest: Hehe, ser du på formuleringsevnen min og trekker fra litt avslepet riksmål kommer du temmelig langt østover. Kanskje jeg skal skylde på at jeg ikke møtte mange subtile formuleringer i ungdomsårene. Kall det gjerne en sosiolekt. Råd til Porsche vil jeg nok heller aldri få, men man kan jo vite hva man ønsker seg...

Kunst i Kasernene: Joda, men det er i mindretall, og det var den fremtredende bildetypen som ble kommentert.

Kall dette en liten reaksjon på en fotograf som tilsynelatende er mer opptatt av å fortelle hvor flink han er som har bilder på postkort og i Vi Menn, og hvor fin bil han har, enn å møte de som faktisk har forsøkt å kommentere bildene, både på teknikk og innhold.

Jeg satte dessuten et lite smilefjes på, som bekreftelse på at jeg visste dette var på kanten. Kanskje dette var en litt dårlig formulering, men å påstå at det var injurierende er å trekke det hele veeeeldig langt. Leser man for mye mellom linjene finner man ofte mange speil. Jeg vet ikke hva du leste, men tror heller ikke jeg vil vite mer om det.

Andy N.

Bilen har jeg jobbet hart for å få ,det begynte som en gutte drøm da jeg var 14-15 år.Jeg røyker ikke isteden for har jeg kjøpt denne bilen . Jeg blir 40 i juli.Viss du regner på det er det mange penger spart ved å ikke la pengene gå opp i røyk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu