Nedleggelse av Bildekritikken!
Oppfordrer alle til å sende beskjed til ledelsen, vedrørende nedleggelse av siden. Dette er etter min mening helt unødvendig og i mot alle medlemmer, gamle som nye, sine ønsker. Skriv gjerne inn hva du tenker vedrørende her...
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger187
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1170549} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Geir B.
Hei Vidar,
Takk for dette innspillet. Enig med deg. Det er det nok mange som er. Det hadde vært fint om Bildekritikken kunne fortsette.
Foto.no er manges andre hjem. Se på innlegget fra Walter, for eksempel, som vurderer å selge det meste av foto-utstyret og finne seg en annen hobby.

MVH

Geir
Vidar S.
Takk for innspill Geir!
Veldig hyggelig at du tok deg tid til å ytre noe vedrørende. Du må gjerne gi Walter beskjed om å fortsette med denne hobbyen, den gir mye, og er viktig å holde på med. Vi får stå ekstra på Geir, se om vi kan gjøre noe med dette. Vi må få dette til.

Alltid kjekt å høre fra deg Geir:-)

Mvh
Vidar
Gunnar F.
Du skal ha honnør for din positivitet Vidar - jeg skulle også ønsket at bildekritikken kunne ha bestått utover dette året - mitt eneste sted hvor jeg kan vise mine bilder, få litt kritikk og gi litt kritikk. Jeg har jo litt erfaring med nedleggelser og er utdannet økonom blant annet, så dette var ikke uventet. Vi får benytte oss av tilbudet ut året - god helg og takk for laget så langt og lykke til videre - uavgjort mellom Georgia og Tsjekkia så langt.
Mvh Gunnar
Vidar S.
Så kjekt å høre fra deg Gunnar!
Tusen takk for det.

Ja, klart vi fortsetter, la elva leve, sier nå jeg:-)

Ja, dette er en fin plass å få kommentarer og annet på bildene. Synes det er latterlig å legge ned slik som dette.

Er ikke dette en grei sak å løse økonomisk da?
Hva med medlemsavgift pr. År, for eksempel?
Kan du si noe om hva du ville gjort her i dette tilfellet Gunnar? (Selvfølgelig valgfritt, om du vil:-))

Mvh
Vidar
Ingrid Milly L.
Vi ønsker fortsatt å bruke bildekritikken.
Mvh. Ingrid Milly
Jostein S.
Hei
Støtter deg fullt ut Vidar!
Vi vil gjerne beholde Bildekritikken!
Det er ikke så mange alternativer, så det ville ha vært synd!
Vidar S.
Så kjekt å høre fra dere Ingrid Milly og Jostein!

Mvh
Vidar
Pål M. S.
Her har noen stukket fingeren i jorda, og kommet til at brukersidene ikke er liv laga. Det går på ressurser, både økonomisk og på andre måter. Det er den harde virkeligheten. Sidene har ikke holdt følge med utviklingen, og etterslepet har gjort at det vil kreve for mye og få det «up to date». Det har nok mange årsaker til at det er blitt slik, og det er ikke slik at det er bare en syndebukk.

Tror ikke det hjelper uansett hvor mye vi vil at dotten skal bestå, toget er gått, egentlig for lenge siden. Nettstedet har slitt lenge, noe vi som brukere har erfart. Fornyelse og tilgang av nye medlemmer har stått på stedet hvil. Er en hard kjerne, inklusive meg selv, har holdt ut, i håp om at skuta kunne reddes. Den harde realiteten er at den går ned med mann og mus, uten flagget høyt hevet…

Personlig kommer jeg til og savne Foto.no, siden jeg har brukt en del tid her inne. Det har også vært et nettsted der en har lært mye av andre, og knyttet mange fotovennskap.

“Been there, done that”
Gunnar F.
For en gangs skyld enig med Pål - anbefaler kampen mellom Belgia og Romania nå kl. 21.00- - EM i fotball er for meg god avkobling fra det meste.
Mvh Gunnar
Vidar S.
Takk for ditt bidrag Pål!

Mvh
Vidar
Vidar S.
Noen tanker...
Det kommer nye til denne siden hele tiden, det er virkelig kjekt å se nye navn. Denne siden har for meg representert, noe godt. Her kan vi dele, inspirere, bli inspirert, se mange nye bilder fra vårt langstrakte land, noe unikt, en egen liten verden, hvor folk kan dyrke hobbyen sin, sammen.

Disse store stedene blir nok ikke det samme, selv om mange tror at fremskritt alltid er til det bedre, viser det seg at dette ofte ikke er riktig. Jeg mener at det er verdt et forsøk, og sammen får vi nok svar, om vi er mange nok som mener og vil ha denne plassen.
Stedet (Siden) Kan modifiseres, gjøres mer moderne.

Derfor hadde det vært kjekt om flere gjorde noe for å ta vare på dette unike tilbudet. En av grunnene til at jeg reagerer, er jo nettopp for å få vite hvor mange som ønsker en ordning, slik at Bildekritikken består.

Om vi velger en løsning med betaling for eksempel, ser jeg for meg at det kan tiltre en person med iver og lyst som kan utvikle kritikken, gi kritikk, synse osv. Tror ikke dette er umulig, poenget er at ingen vet, i alle fall ikke jeg, hva som skjer videre vedrørende.

Oppfordrer alle til å komme med innspill idéer, som bidrar til at dette stedet består, i en eller annen form.

Mvh
Vidar
Jan-Erik S.
Stå på Vidar. Støtter deg fullt ut. Synd hvis dette legges ned. Kikker og lærer mye av forumet også.
Vidar S.
Hei Jan-Erik! Kjekt å høre dette fra deg:-)

Vi snakkes mer vedrørende, håper på litt info fra ledelsen.

Mvh
Vidar
Ingvald Bright N.
Hva koster det å drifte siden ? Kan vi aktive brukere "kjøpe" siden ? Vi burte fått frem en pris. Hvor mange vil være med på 1000 kroner året ? 1500 ? Hvor er smertegrensen. : ) Ingvald
Vidar S.
Hei Ingvald!
Venter på svar ennå, skal gi beskjed så snart jeg hører noe. Det er fint at du engasjerer deg:-)

Mvh
Vidar
susanne j.
Enig øv øv øv at det lukker ned her ..der er jo desværre ikke andre fotosider ...kommer til at savne stedet .
Fredrik N.
Godt innspill, Vidar. Har sendt mail til ledelsen og jeg håper flest mulig gjør dette. Er redd toget er gått, men det er lov å håpe. Og gresset er ikke grønnere andre steder.
Jostein S.
Hei
Da har jeg fulgt oppfordringen og sendt en henvendelse til foto.no med ønske om at BK videreføres
At det må finnes en løsning på problemet på en eller annen måte.
Det kan være flere alternativer. Det har vært lansert ulike måter fra flere av fotografene her
Det er flott at noen engasjerer seg, og jeg støtter deg Vidar!
Geir B.
Hei Vidar,

Jeg sendte en epost til Erik nettopp nå med bønn om videreføring av BK etter 2024.
Nevnte bla. at det ser ut til at lufta har gått ut av ballongen hos Cameralla. Ikke noe "Månedens bilde"-konkurranse der siden april.
Dessuten er Cameralla-sidene trege. Mye tregere enn her hos foto.no.
Ikke samme stemningen der som her.

MVH

Geir


Per Christian B.
Heisann. Dette var overraskende og triste signaler. Burde jeg ha fått en melding om slike planer? Jeg ser jo nå at det er stund jeg la ut et bilde, og ikke finner jeg inngangen vår fra foto.no heller. Her har det nok skjedd ting jeg ikke er klar over. Men jeg støtter absolutt ønsket om en fortsettelse, eller andre kreative innspill.
Inntil videre, fotohilsen fra PCB
Gunnar F.
Forunderlig hvor lite medlemmene følger med med alt som har skjedd med "Møteplassen for norske fotografer" den siste tiden - klare beskjeder fra et aksjeselskap som drives etter forretningsmessige prinsipper - ikke noe eldreomsorg på dugnad dette på gamlehjemmet ;-)
Mvh Gunnar
Geir L.
Tror nok toget har gått for dotten.
Bare å gjøre det beste ut av situasjonen.
Men dotten kommer til å bli savnet.

Mvh Geir
Vidar S.
Hei! Susanne, Fredrik, Jostein, Geir,
Per Christian, Gunnar og Geir. Kjekt å høre at dere sender mail og engasjerer dere. Nå ble jeg veldig glad. Ser det er 164 som har vært innom (Visninger)
Så dette lover godt, men her må alle kluter til, så stå på og gi beskjed at dette er ikke godt nok.

Setter pris på at du nevner dette med Cameralla Geir! Det er klart at det du opplever stemmer, treghet, lav hastighet på linjene, overbelastet.
Ikke noe god plass å være for oss som elsker dette med foto. Kjekt å høre fra Per Christian, hva han mener og opplever vedrørende.

Håper gamle som nye medlemmer, gir beskjed om at dette med nedleggelse, ikke er aktuelt, vi krever en løsning på dette.

Nå sender jeg en purring på mail, hvor jeg forventer å få svar så snart som mulig.

Mvh
Vidar
Ingvald Bright N.
Vi tenker ,du tenker jeg tenker. Når vi sitter på noe som er unikt som fremmer hele landet. Vi har en tradisjon som vi burde ta vare på. Vi er en tradisjon som har lært hverandre å vektlegge kunst(art), og litt om litt har vi klart å få til noe selv også. Trenger ingen navn ,resultatene taler selv. I landet vårt er det gode muligheter til å få søke midler når man kan argumentere for hvorfor. ???
Odd S.
Erik Faarlunds skriver ( http://fokus.foto.no/artikler/aktuelt/nyheter/50367-viktig-melding ) at Foto.no hadde samtalefrupper (flertall) med brukere (flertall) i prosessen som endte med konklusjonen vi kjenner.

Gi lyd dere som var med i en av samtalegruppene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu