Den Upålitelige Fortelleren
Bevegelig lysinnstalasjon i Kjøpmannsgata Ung Kunst. Ulrich Vogel og Hanne Tyrmi
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2024-06-27 22:38:33
    Versjon #2
Utstyr
  • NIKON COOLPIX P330
  • -
  • Brennvidde5.1mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/13s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger71
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1170614} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Gunnar F.
Det handler om å fange lyset - en kunst i seg selv og en del av menneskers liv, utfordringer og skapertrang - vi får satse på ungdommen som her i "Kjøpmannsgata" - tittelen taler for seg selv.
Mvh Gunnar






Øyvind H.
Spennende bilder Jostein og må innrømme at jeg måtte lese meg litt opp på både stedet og kunstnerne. Forkortelsen eller den oppmerksomhetsskapende betegnelsen på kunstsenteret hadde jeg registrert tidligere. Kreativt! Med hilsen fra Øyvind
Jan-Erik S.
Mange fine motiver på slike kunstutstillinger som dette. Her har du fanget et par fine øyeblikk. Tror jeg holder en knapp på originalen jeg Jostein.
Ingvald Bright N.
Hei Jostein. Du får flotte bilder et et slikt sted. Jeg ville foreslått en v 3. der taket blir "sunket" og mannen blir stående å fabulere i " roligere" omstendigheter hvis det er mulig. mvh Ingvald
Jostein S.
Hei
Takker så mye for interessante kommentarer Gunnar, Øyvind H. Jan-Erik og Ingvald
Lyset tiltrekker seg alltid oppmerksomhet
Roar K.
Spennende og interessant.

Roar
Jostein S.
Hei
Takk for det Roar!
Vidar S.
Et flott verk dette, handling, lys i god komposisjon (Original)

Mvh
Vidar
Jostein S.
Hei
Takk Vidar for din fine kommentar
Du sprer optimisme og pågangsmot
Har du fortsatt ikke hørt mer fra ledelsen!
Vidar S.
Hei Jostein!
Nei, har ikke hørt noe, jeg har send til hovedkontorene deres også, så det er nok vanskelig å svare, ser det ut til. Lei sak!

Hadde vært hyggelig å høre noe fra dem, hatt en form for konstruktiv dialog.

Vi skal nok få til noe med dette uansett Jostein, vi er heldigvis en gjeng med brennende, lidenskapelige fotointeresserte, med mang slags kunnskap:-)

Ok! Jostein!
Vi snakkes!

Mvh
Vidar
Gunnar F.
For ikke å bidra til det urealistiske visningstallet under Vidars "vedrørende nedleggelse av Bildekritikken" tar jeg det her. Ingenting jeg skulle ønsket mer enn at bildekritikken kunne bestå utover dette året - Cameralla er sannsynligvis ikke noe for meg. Men det sier seg selv at bildekritikken ikke kan bestå siden det er inngått en samarbeidsavtale med Cameralla med egne aktiviteter for foto.no sine medlemmer. Jeg synes dette er gjort godt greie for allerede og mener redaktør har sagt det som bør sies. Kanskje litt rotete formulert dette, så les grundig hva Erik Faarlund har skrevet i tillegg i viktig melding 5,juni - god oppsigelsesfrist hvor hver enkelt medlem kan rydde i sine aktiviteter.
Mvh Gunnar
Jostein S.
Hei
Takk for informasjon Vidar vedrørende bildesiden
Da får en bare se hva det blir til
Takk også til deg Gunnar for informasjon i så måte
Jeg liker nå BK med det verbale uttrykket
Vidar S.
Hei Gunnar og Jostein!
Det kan nok være at Gunnar har et poeng, men uansett veldig dårlig gjort av ledelsen å ikke svare. Jeg oppfatter dette som at noen stikker hodet i sanden, og tror at alle problemene, bare forsvinner av seg selv.

Samtidig synes jeg det er dumt å gi seg uten kamp, vi er jo tross alt en gruppe med fotointeresserte som ønsker å ha et tilbud, og en skikkelig plass vi kan legge ut bildene våre. Det nytter å stå sammen, det har jeg erfaring fra med tidligere saker. Det at det er 452 visninger i skrivende stund er langt fra urealistisk Gunnar? Hva mener du med urealistisk i denne sammenheng?

Jeg er ganske sikker på at dette oppropet vil ha noe for seg, på en eller annen måte vil vi finne en løsning, om det blir her på foto.no eller på et annet sted, ja, det gjenstår å se, men om vi står samlet, så er det klart at det blir noe.

Jeg oppfordrer alle til å tenke ut, eller komme med forslag til en løsning på bildekritikken. Det er en mye bedre vei å gå, enn å henge med hodet.

Mvh
Vidar
Gunnar F.
Kjære Vidar : i dag blir det en travel dag for meg uten at jeg skal gå i detaljer om det, så best å rydde litt opp nå på morgenkvisten, Jeg har stor sans for dine gode bildeanalyser med et smittende humør, noe som også har kommet meg til del, men her er vi over i en annen kategori hvor også jeg kan bidra med juridisk og økonomisk kompetanse, 452 visninger hvor jeg kun har bidratt med 2, men har fulgt litt med uten å være innlogget - et par hundre av disse er kommet etter siste kommentar - bare det virker noe urealistisk og mistenkelig på meg. Vi vet jo begge hvor lett det er å pynte på visninger, også egne pluss til venner og til og med på utspekulert djevelskap - kanskje hadde det vært lurt å tie, men siden du spurte - nok fra meg i denne saken - jeg skulle ønsket at bildekritikken kunne fortsette også utover dette året - Cameralla er sikkert ikke noe for meg.
Mvh Gunnar
Jostein S.
Hei
Takk for tilbakemeldinger Vidar og Gunnar
Det er ikke så enkelt når en ikke får svar
Tiden får vise!
Lykke til i dag da Gunnar med det du har forestående!
Vidar S.
Kjære Gunnar!
Du mener vel ikke med dette, at jeg på en eller annen måte, skulle har sanket stemmer (Visninger)?

Vil bare si at det er det siste jeg hadde gjort!
Det er ikke "Vi" som er den mistenkelige i denne situasjonen, det er nok foto.no som ikke en gang svarer på et enkelt spørsmål.

Det som irriterer skikkelig med denne metoden å avvikle på, er at dette er en dårlig måte å si opp en fungerende side på. Vi vil gjerne fortsette, her på BK, her blir det offentlig sagt at vi har vært med på denne avgjørelsen, da er det vel rimelig å spørre når, hvor og hvem? Hva med betaling, i form av medlemsavgift?

Hva med dialog slik at det ble mer ryddig det hele. Cameralla avtalen viser jo at her har ledelsen tatt en avgjørelse, uten at vi er informert, vi er da medlemmer og brukere, vi bør jo få informasjon som er relevant og riktig i det minste, kan jo ikke bare la det flyte den enkleste veien? Og til et dårligere alternativ. Nei, her skal vi ikke gi oss, juridisk og økonomisk er nå en ting, virkeligheten en annen.

Vi må sette noen krav, når så mange vil ha dette, det skulle ikke være grunn for å degge denne avgjørelsen, den er tredd ned over hodet på folk, dette er alt for dårlig. Scenarioet hadde nok sett annerledes ut om ledelsen kom til medlemmene først, i det minste med et spørsmål om hva som kan gjøres, ikke bare sende folk til karamella:-)

Nei alvorlig talt Gunnar, dette er for dårlig kundebehandling!

Ha en fin dag videre, ikke stress, selv om det er travelt!

Mvh
Vidar
Ingvald Bright N.
Jeg har sett innom cameraella for å ha sett våre medlemmer i mye omgivelser. Det som slår meg er at kommentarene stort sett er gode "gamle" navn. Noen få nye navn. Bildene pøses gjennom. Ønsker du å bidra med noe , så er ikke dette stedet for deg. Ingvald
Gunnar F.
Jeg mistenker selvsagt ikke deg Vidar for noe uredelighet - jeg forsøkte å legge denne saken død fra min side :-)
Jostein S.
Hei
Takker så mye for informasjon Vidar
Bra du holder trykket oppe
Før eller siden må det nok komme et svar
Takk også til deg Ingvald for synspunkter
Og en oppmuntrende avklaring fra deg Gunnar
Vidar S.
Hei igjen Jostein!
Beklager å bruke din spalteplass til dette, men siden vi var inne på dette, ble det bare sånn.

Gunnars avklaring, er ok!

Mvh
Vidar
Jostein S.
Hei
Takk for ny tilbakemelding Vidar
Siden det er sommer tar ting lengre tid!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu