Fotograf
Utstyr
  • Olympus C8080
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger304
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_117128} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Peter V.
et flott bilde med fine farger, jeg er så dumm at jeg trnger en tittel får og få maks ut av budskapet i bildet, men apsolut et bra bilde! likte det veldig godt
mvh Peter
Rune H.
Dette bildet har du lagt i kategorien ''Mennesker'' - her har du fått frem mennesker på flere forskjellige nivå. Både de dresskledde som jeg tolker dithen at de er på jobb, mange turister, samt de menneskene som engang var - altså de som nå står som skulpturer. BRA!

Savner litt dybdeskarphet i bildet.

I tillegg til menneskene så er det geometri som slår meg spesielt ved dette bildet. Sirkler, rektangler, trekanter, kvadtater.. Kvadratiske søyler, sirkulære sylindre, til og med en kjegle (spiret øverst til høyre) er med i bildet! Skikkelig bra!

Rune :)
Eirik H.
Dette biletet vekker mange gode minne frå studietida. Trappene utanfor Universitetet på Karl Johan er samlingsstad for både studentar og tilsette ved Det juridiske fakultet. Såleis har du klart å fange stemninga bra.
Dag N.
Takk for kommentarer! Det finnes en historie til dette bildet, min søster er kvinnen i forgrunnen, og dette bildet er tatt i pausen under hennes doktordisputas på juridisk fakultet i august i år (kortversonen.........:-)
Eirik H.
Ah, sjølvsagt. Ho var min sensor på mi studentavhandling :)
Dag T.
Pause var min første tanke også, og med andre ord virket situasjonsbeskrivelsen. En snodig detalj jeg faller litt for er en linje som går mellom de to bilene, de to menneskene på plassen og rommet mellom menneskene i forgrunnen.
Steinar Dahlen V.
man må kansje budd/bor i oslo for og få noko ut av dette bilde
for eg greier ikkje og få noko ut av dette !! sorry
var ikkje det beste bildet i kategorien menesker eg har sett dette nei !!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu