Abstinens
Veit de i det heile kva abstinens er? Kor det riv og slit i ein stakkar, kor det plagar og piner kropp og sjel, og ingen - ingen lindring er å finne.
Eg veit det, for eg har slutta å røyke, . . . . men ikkje eingang det var så ille som den pina eg no har vore utsett for: Kameraet mitt har vore ein månad til reparasjon.
Ja, høyrer de gode fotovener: Ein heil månad utan kamera?
Utstyr
  • Nikon Coolpix 4500
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annet. . . undervanns. Det var kanskje ei overdriving det da.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger236
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_117152} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ann F.

Min dybeste medfølelse.
Med det midlertidige tapet av kameraet.
Synes det hvite ble for dominerende skjærende hvitt, ville tatt med mye mindre av det, eller ikke noe. Linjene ellers er fine, og tauet som bryter retningen er bra.
Mvh Ann
Inger-Lise S.

Hei! Du får min medfølelse også. Verken røyk eller kamera ;).....Og en hel mnd uten kamera,da!
En fin speiling som gir et abstrakt og fint motiv. Fine, men uvanlige farger til et slikt motiv.
Tauet er jo en detalj som bryter, men personlig syns jeg den taustumpen fratar meg muligheten til å fantasere over motivet.

Ha en fin dag!

Mvh Inger-Lise
Odd Arild E.

Ville her ha videreført det nesten abstrakte ved bildet - kuttet litt i toppen og litt på høyre side, og - god bedring.
Odd A
Steinulf L.

Sluttet å røyke for to år siden. No big deal. Uten kamera en hel måned? Aldri i verden!

Likte bildet ditt. Ikke helt sikker på tauet.
Odd Karsten H.

Takk for sympatierklæringane! - Jau, den vart hardt denne månaden utan kamera. Trøysta er at eg på den måten fekk gjort unna svartaste vinteren før han starta, for etter denne pina skal eg berre sjå ljoset, om det så skal vere blitsljos.
Båten og sjøen på biletet:
Eg var usikker på det med tauet, og også det utbrende kvite området. Eg kom til at tauet måtte vere der for å trekkje det bort frå det reint abstrakte, og også som ein kontrast mot retninga i motivet. Det kvite skulle eg gjerne kunna gjort noko med, men det måtte vere der for komposisjonen syntest eg, utbrent eller ikkje.
Eg var også usikker på kvar eg skulle kutte på høgresida. Eg tenkte ei stund på å kutte lengre inn, men kom no til dette resultatet.


Marion N.

Er enig med Ann ang det kvite på båten, dette blir for dominerande. Men eg skjønner kvifor du har valgt nettop dette utsnittet med tanke på komposisjonen. Eg syns tauet skal vere med. Artig med fiskane som piler rundt. Men kategori undervannsbilder? Syns det ser ut som du holder deg over vannoverflata eg..... Håper du får kameraet tilbake snart!

Mvh Marion
Odd Karsten H.

Kategorien var ein total tilsnikelse, eg veit det. Men du vil vel kanskje tilgi det Marion, når eg seier at biletet er frå Bremanger, nærare bestemt ferjekaia på Oldeide?
Og kameraet er tilbake - etter ein lang og dyr reparasjon, som ikkje gjekk på garantien. Så no er eg på leit etter anna kameramerke for framtidige kjøp.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu