Bølger i farta!
Selv om ikke hele Mølen har rullestein finnes det ihvertfall nok av bølger og annen stein. Har beskåret bildet på denne måten for å få dybde i bildet.
Bildet inngår i albumet Mølen 1. advent - Var på tur til Mølen med Asker kameraklubb. Her er noen inntrykk.
Utstyr
  • G5
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger165
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_117237} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Likte bildet, og fargene i bakgrunnen. Er eller annet skurrer litt med fargene på stenene, ser nesten ut som det er noe rødskjær der..? Ville isåfall redigert bort fargeelementet, og fått frem mørk blå eller grønnskjær i stenene.

PMN:-)
Tore B.

Hei, feiende flott med grønne bølger med tydelige ''fartsstriper... det liker jeg. Men, kanskje du skulle beskjære en god del av himmelen her,ca 1/3-del? Tore
Avsluttet .

Jeg synes dette bildet har fin komposisjon, dybde og farger, og jeg liker å se på det.

Men den delen som er sjøsprøyt mot stenene ser på en måte ut som den ikke henger sammen med havet utenfor - litt vanskelig å forklare, vet ikke om du ser hva jeg mener? Jeg får assosiasjoner til en klissete vase med lysegrønt sukkerspinn, og det er vel ikke det du vil ha frem vil jeg tro. Skulle gjerne sett en versjon med kort lukkertid og helt vanlig vann i bevegelse.

Som sagt - jeg liker bildet, men så har jeg altså hengt meg opp i dette vannet...
Ole Walter S.

Hei og takk for tilbakemelding, fargene som PMS nevner var som det sees, litt dype og røde, men sånn var det også der og da. Reagerte litt på det selv også, men fotograferte bare videre...
AGB: det kan ha noe med dybdeskarpheten i bildet å gjøre og innstillingene jeg gjorde med kameraet, husker ikke om det var blender eller lukkerprioritet eller om det var manuell instilling.
Tore Borg Larsen: jeg skal prøve å beskjære og legge ut en v2 når jeg får tid, så stay tuned.

mvh/Ole Walter Sundlo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu