Unge talent
Då eg kikka ut av vinduet på jobb i dag, såg eg to jenter som sat i trappa og teikna. Eg tok med kammera og spurde om eg kunne ta eit bilde. Bakgrunnen vart eit overeskponert kvitt hus, så eg la inn meir landlege omgjevnader. Jentene gjekk på forming og farge og var på uteoppdrag...
Utstyr
  • Olymus E-10 på begge bilda
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger294
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_11728} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tor-Erling T. R.

Hæ? Klippet du dem ut og liksom bare la inn en finere bakgrunn?

Da er dette ikke et virkelig portrett, men en manipulasjon av dimensjoner. Kunne du ikke bare flyttet jentene til et annet sted da?

Jeg misliker at man bare kan gjøre bildene sine finere digitalt og så legge dem fram som om de var originalopptaket. (Du har forklart her, men likevel...)
Arvid B.

;-) Jentene var i allefall originale. Dei poserte ikkje, men heldt fram teikninga som om ingenting fotograf forstyrra dei. ;-)
Per Einar F.

Jentene ser naturlige og avslappede ut, men bakgrunnen er veldig kunstig.
Det ser jo i grunn ut som du har teken på å legge på andre bakgrunner... Greit nok... Men du må trene mer på å finne bakgrunner som samstemmer med hovedmotivet, og hovedmotivets belysning.
Ole Erik B.

Pene jenter og flotte farger.Gratulerer med
E-10èn!
Ole Erik :)
Carsten A.

Det er jo helt greit å lage bilder på den måten som er gjort her. Jeg er ikke så interessert i hvilken prosess som går forut for det endelige resultatet. Det er det siste som teller. En annen sak er at det i 9 av 10 (eller 99 av 100) tilfeller avgjort er best å gjøre saken ferdig under opptaket, ikke fordi det er en moralsk/etisk overlegen fremgangsmåte, men rett og slett fordi dette rent teknisk normalt er det beste.

Utførelsen er imidlerti ikke så vellykket her. Skulle jeg først valgt en ny bakgrunn ville jeg ikke hatt denne, som er ganske rotete. Og dersom jeg av en eller annen grunn måtte velge akkurat denne bakgrunnen, ville jeg ha gjort mye både med kontrasten der (dempet lyse partier bl.a.), og samtidig redusert skarpheten en god del. Av disse grunner kommer ikke bildet høyt hos meg.
MVH CA
Arvid B.

CA og dei andre... Takk for gode råd. Det er dette som gjer Foto.no til ein moro stad å vera. Og ikkje minst lærerik.

Arvid
Erling K.

Fint bilde. Flotte, naturlige jenter, som ikke bryr seg om at de blir fotografert. Men etter det som har vert skrevet ovenfor, hadde det vert intressant å se bildet med den opprinnelige bakgrunnen.
Hilsen EK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu