Det er ingen som bryr seg om meg nå lenger....
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF 85mm F1.8 USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger223
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_117572} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Trond H.

hei, uttrykket sitter jo bra da, skikkelig melankolsk, MEN eg synes komposisjonen halter litt. Det blir mye uklart tomrom på venstre sida, som egentlig ikkje leier nokonstads.

I tillegg virker det som om du har plassert fokus nokre millimeter for langt bak, men det er kanskje bare meg. Auget må uansett konkurrere her med både snute og pels, noko som er synd. Gode farger

MVH TH
John-Tore G.

Helt nydelig treffende uttrykk mht tilttel:-) Litt urolig bakgrunn men det går bra, Tenker bare på at hunden ligger å venter på at noen vil komme å leke snart.
mvh John-tore
Stig B.

Flott uttrykk, og fin tittel. Synes det er teknisk bra løst, men kunne tenkt meg å beskjære litt til venstre, det ble mye hunderygg.

Dette uttrykket ser jeg til stadig på mine hunder, de ligger ''tålmodig'' og venter på å bli senter for oppmerksomheten igjen. Fint presentert.

Mvh Stig
Frode A.

Tusen takk for kommentarer :)

Det ble nok litt mye pels i venstre side her ja. Har allerede kuttet vekk endel, men burde nok ha brukt etpar hjerneceller ekstra i opptaksøyeblikket så hadde jeg sluppet dette :)

Ellers er det riktig at hunden (Zanuki) ligger og venter på oppmerksomhet, men grunnen til at han ikke får like mye oppmerksomhet nå som før er det ingen som har tatt helt enda ;)

Jada Trond, jeg vet at jeg bomma med fokus ;) Uttrykket på hunden syns jeg selv ble såpass bra her at jeg brøt med min egen regel om at fokus bør treffe. Selv om han ser ganske så avslappet ut på bildet var det ikke mange sekundene han lå slik :))

Mvh: Frode
Stig B.

Regner med at grunnen er at en beibi er på besøk, og at den for en periode får mer oppmerksomhet.

Hadde jeg forsøkt å ta bilde i en sånn situasjon så hadde jeg hadde hunden(e) over meg på nulltid, før jeg fikk trykket på utløserknappen.

Synes også det var et fint uttrykk du har fanget her.

Mvh Stig
Frode A.

Og det ble full pott på Stig :)

Å måtte konkurrere med et barnebarn er ikke like lett bestandig. Han lager litt lyd og slikt iblant, men er en veldig snill kar som ikke lar sjalusien ta overhånd.

Skal prøve å få tatt noen flere bilder av Zanuki etterhvert, da han jo er en flott hund :)

Mvh: Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu