Kent Raymond
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon 17-40, 4L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger402
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_118677} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jarle L.

'Et bilde sier mer enn tusen ord'' er vel det rette klisjéet å bruke her. Et trist, men allikevel et fint bilde :-)
Avsluttet .

Dette bildet gir meg mye!!! Dette er et fabelaktig bilde.

Først og fremst er det Kent-Raymond som sliter med rus, og dessverre må få penger på tigger-måten. Han får tydligvis ikke altfor mye hjelp, og fryser nok i disse tider, der han sitter med kun sandaler. Så er det den smilende jenta som er savnet. Men sist men ikke minst har du fått oss publikum til å legge merke til utstillingsdokka som viser hva vi bruker pengene på. Julelysene i bakgrunnen viser hvilken årstid vi er i, nemlig den vi skal bruke på å glede hverandre, og IKKE ved å kjøpe dyrest mulig klær. Kiwi posen der vi kun ser ''kjøp og kjøp'' er nok et tegn på hva som skjer med verden. Ser man nøye etter ser man også to eller tre mennesker i vinduet som får forbi med ?hendene fulle av handleposer?


Teknisk: Fargene rødt (julens farger), på pappen og utstillingsdokka gir balanse i bildet, samtidig som det fremhever budskapet. Dessverre er det litt vanskelig å lese det som står på ''plakaten'' men det får man til hvis man vil :-) Det kraftige hvite på SAVNET plakaten får oss til å legge merke til denne plakaten, og det er veldig viktig. Også veldig bra at du har fått med speilingen av julelys! Både Kent-Raymond, SAVNET plakaten og utstillingsdokka er skarpe nok, mens resten er uskarpt. Dette gjør at vi med en gang legger merke til dette. Kent-Raymond, SAVNET plakaten og utstillingsdokka lager en trekant som hvert fall mine øyne følger.

Et så genialt bra bilde har jeg ikke sett på lenge.

MvH Stian Håpnes
Per Harald O.

Væl, får bare si meg enig i talen til unge Håpnes!
Jan Erik B.

Det er veldig mye i dette bildet.. og jeg syntes det er et fantastisk bra bilde!
Utrolig godt fanget. Gratulerer!
-Jan Erik-
Liv H.

SH har sagt det. Og pekt på det jeg ikke såg med en gång...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu