Første søndag i advent
Utstyr
  • Canon 20D
  • 300 mmL 4,0
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger203
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_119127} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Erik A.

Du verden, dette var ikke gæli! Vakkert lys og meget tiltalende farger, og sannelig tror jeg ikke månen er ekte også! Kompet blir jeg dog ikke helt fortrolig med. Synes landskapet blir litt ''grunt'', dvs. jeg synes du skulle hatt med mer av skogslia i nedkant. Dette hadde gitt et mer kvadratisk bilde, der landskapet mer hadde veiet opp for det store himmelarealet i bildet. Sjøl med den flotte månen, blir det som vist her litt mye tom himmelflate. Men kanskje brennvidden din forhindret et slikt komp, det gjaldt vel å få månen så stor som råd... Og så ber jeg om den evindelige tynne hvite ramma da.
Men absolutt godkjent lell.
Eskil O.

Likte det gyldne fargeskjeret som er i bildet. Samtidig gir det en kald vinterfølelse, bra.

Eskil.
Dagny L.

Hei Ketil.
Dette likte jeg. Men er enig med EAA her, blir liksom enten måne eller landskap. Men har mye å lære her selv så jeg skal ikke gi meg ut på noen dypere rådgivning her. Ellers var det et flott bilde med flølelse av vinter og kulde.

Dagny


Ketil M.

Takk skal dere ha, hadde jeg hatt mere tid der å da, skulle jeg ventet til den paserte fjellet! men slik ble det
Odd Tore S.

Fullmåne over fjell har mye godt i seg. Den ble bra her, men kunne blitt enda bedre om den hadde hatt vett til å komme opp lavere ned. Mer rødsprengt hadde den blitt også da. Kanskje dagen før eller dagen etter, men ...
Det som ikke er bra på denne skjermen er fargestikket på fjellet. Det er ikke gyldent, men brunaktig med en slags fiolett overtone. Sært, kan nok delvis skyldes skjermen, men dette er ikke noe jeg vanligvis ser på denne.
Forresten, gratulerer med månedens bilde i Fotografi! Jeg synes at det var fortjent, og det gleder meg at Fotografi også setter pris på slike bilder.
Odd Tore
Odd Tore S.

Skiftet til annen skjerm, LCD sist, nå CRT som skulle være rimelig bra kalibrert.
Fjellet har fortsatt mystisk, men ikke sjarmerende fargestikk.
Odd Tore
Ketil M.

Takk for det, bildet i Fotografi er 50 ganger bedre i orginalen, men morra var det, fjellet er bra her, bruker eb Viewsonic VP191b som ble en av test vinnerne. bruker adobe gamma! ?
Kay R.

Lekkert... Enkelt og greit..

MVH Kay:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu