Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon 80-200mm 2,8 L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger177
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_120225} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Einar S.

Ingen faglig uttalelse - men allikevel, nydelig !! :) God jul
Ole Martin T.

Normalt sett ville jeg ment at kontrastene var for store, at himmelen var for utbrent og at fargene gikk for mye i et unaturlig grønnskjer, MEN...
Her fungerer alt det som en kule. Syns bildet var godt komponert, veldig livlig og utrolig stemningsfullt. Unntaket som bekrefter alle ''regelbruddene''

veldig flott og et av de beste bildene jeg har sett på lenge

mvh og riktig God Jul - Ole Martin
Are Johannes S.

Fascinerende strukturer du har fått til i dette bildet. Jeg tenker naturligvis mest på bølgene, som har fått en usedvanlig glassaktig struktur. Nesten som de har stivnet i bevegelsen. Kan til og med minne om plastikk.

Jeg er litt usikker på om jeg ville tatt med like mye av ''himmelen'' i overkant ettersom det jo er lite ''informasjon'' i den delen av bildet. Med så mye negativt rom over bølgene kan det bli litt anstrengende å få med seg bevegelsene under. Samtidig ser jeg jo at det er vanskelig å beskjære bildet ytterligere og samtidig beholde bredden, som jeg synes balanserer fint i forhold til størrelsen, retningen og bevegelsen på personen du har med.

En ting som slår meg er at dette motivet, særlig da med det rene, hvite feltet på topp, er perfekt til bruk i f.eks. trykte eller digitale medier i kombinasjon med typografiske eller andre grafiske elementer. I en layout for å si det med andre ord. Det hvite feltet er perfekt for tekstelementer, og den mørke forgrunnen kan dessuten også utmerket brukes til plassering av negativ tekst eller lignende.

Jeg vil anta at bildet ditt er salgbart og vil anbefale deg å vurdere å tilby det til et byrå. Det har et generisk potensiale for å uttrykke en mengde stemninger og tilstander.

Flott arbeid og lykke til videre!
Morten B.

Dette treffer - spesielt kontrastene. Personen gir det perspektiv. Flott bilde
Morten B.

Takk for hyggelige kommentarer og tips. Setter pris på det. Ha en fin jul alle sammen!

Morten
Camilla S.

Synes dette var grådig flott å se på, fikk lyst selv å gå der på den stranden å se på de mektige bølgene som slår innover.
Flotte farger, begynner med helt lyst på toppen, og går over i blått med bølgene og så blir det mørkere. Dette likte jeg svært bra.
Fint at mannens positur ble helt sort også.

Fin komposisjon og utsnitt!
God jul!

-Camilla
Daniel M.

Støtter all rosen, så du har så absolutt et meeget flott bilde!

Ha en fin fin jul!

-Daniel-
Marius F.

Flott bilde. Hærlige bølger. Jeg skulle likt å sett en versjon med ikke fult så utbrent himmel.

Marius
Eskil O.

Likte tredelinga i bildet. Mørk dunkel forgrunn, det blågrønne havet og den hvite himmelen. Personen er med å skape de riktige dimensjonene, meget bra.

Eskil.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu