Vinter på Lillehammer
Bildet inngår i albumet Maihaugen -
Utstyr
  • Nikon Coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger151
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_120686} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Erik A.

Se der ja - der kom oppfølgeren til bilde nr. 152887! Denne var bedre synes jeg, mer et konsentrat av stemning og motiv. Synd dybdeskarpheten ikke dekker gjerdet i front, for dette er både et spesielt gjerde, og med spesiell fin snødekor. Skal jeg også her foreslå noe jeg ser på som en mulig bedring, må det være at du hadde tatt et steg bakover og et par til venstre, for derved å få med hele den bakre skigarden, uten at den blir maskert av det fremre gjerdet som her. Da hadde også den silkemjuke glitrende enga kommet til sin rett, og kanskje dybdeskarpheten kunne ''nådd igjen'' gjerdet i forgrunnen. Men et koselig bilde var det, synes jeg hører dompapens lavmælte fløyt, der den soler seg oppi granbaret i vinterstilla. Og så savner jeg slik snø - disse engelske vintrene kan jeg klare meg foruten!
Odd Tore S.

Skikkelig vinterstemning du har fanget inn her, mangelvare her i distriktet for tiden.
Jeg ser du har fokusert på bakgrunnen og latt forgrunnen bli litt uskarp. Med et gjerde som er så fint som det du har her i forgrunnen, ville jeg fokusert på forgrunnen og heller latt bakgrunnen være uskarp, kanskje la den bli litt ekstra uskarp for å fremheve det værbitte gjerdet med rim og snø.
Men det var gjerne ikke slik du så motivet?
Odd Tore

Roger K.

Hei hei Jørgen!
Et nydelig motiv. Flott vinterstemning her. Skarpheten i gjerdet er nevnt og skal ikke mase mer om det. Likte det her.

Mvh RK
Jørgen S.

Takk for kommentarene. Jeg ser nok i ettertid at jeg burde ha sørget for at gjerdet i forgrunnen hadde blitt noe skarpere, men det er for sent nå. Dette bildet ble tatt på Maihaugen i januar 2004. Kanskje vi får slik vinterer på Lillehammer i 2005, og da skal jeg sørge for et tilsvarende bilde med skarphet både i dybde og forgrunn.

Jørgen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu