På fjelltur
Bildet inngår i albumet - Norsk natur - - Generelle bilder fra naturen rundt om. De fleste bildene er tatt i mine hjemtrakter i Namdalen.
Utstyr
  • Nikon D-70
  • Nikkor 24 mm
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger728
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121223} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Øystein S.

Fint bilde! Mange fine fargeoverganger, og bra komposisjon. Kanskje manipulert bort den personen med rød/hvit jakke ?
Avsluttet .

Fint med bekken som leder innover til personen/ene, som er plasert i det gyldne snitt. Det første som slo meg når jeg så dette bildet var at det manglet noe, men det var før jeg så personen/ene. Du må så absolutt ikke fjerne de/han/hun, for det er jo de/han/hun som gjør hele bildet.

Mektig natur. Noen ganger kan man nesten tro at det er naturen som har overtaket på oss, selv om det ikke er det. Vi ødelegger nok mere for naturen enn den ''ødelegger'' for oss.

MvH Stian Håpnes
Avsluttet .

Så ikke personen med en gang jeg heller, men den må absolutt være der. Ellers synes jeg det er lyset og fargene som er det fineste ved dette bildet. Fin komposisjon med bekken som slynger seg mot der personen er, men jeg lurer på om det skulle vært litt mer himmel, spesielt på høyre side.
Kjartan T.

Hei folkens! Takk for tilbakemelding på bildet. Det er klart personen skal være der, det er jo han som er motivet :) Vi mennesker blir små når vi er på tur i villmarka...
Jóhann Á.

Hei Kjartan!
Et veldig korrekt bilde, komposisjonsmessig. Sterke farger (helt på kanten til å være overmettede enkelte plasser) i kontrast til grå himmel. Et veldig greit bilde hvor jeg kunne ønsket personen noe mer synlig. Men jeg skjønner poenget ditt i den siste kommentaren, så... ;0)
Kjartan T.

Takk for det du skriver Jóhann og godt nyttår! Selv er jeg ganske godt fornøyd med dette:)
Odd Tore S.

Fin og veloppdragen bekk som leder øyet gjennom bildet og til folkene.
Fra kraftig gulgrønt til rødbrunt, mettet helt til kanten, men slik glød kan det være enkelte gråværsdager, så likevel troverdig.
Trivelig!
Odd Tore
Stig B.

Fine linjer, bra komposisjon som leder fint inn til personen. Størrelsen er nevnt før.

Fine farger, som det kan bli når det blir et solstreif i uværstider.

Mvh Stig
Kjartan T.

Takk for nye tilbakemeldinger...

Igjen, meningen var altså at mennesket her skulle være så lite at det nesten var umulig å oppdage det. Uten bekkens hjelp ville det nok også ha vært svært vanskelig. Jeg har nok en 40-50 talls forskjelige eksponeringer med hester over bekken, ved bekken og personer nærmere, men da en av resiefølget passerte 200 meter lenger ned så jeg at dette var noe nytt og bedre. Selv synes jeg altså det understreker hvor små vi blir i fjellet. Det jeg liker aller best ved bildet er at du må lete for å finne budskapet og motivet.

Trolig ble det ikke så bra som jeg selv hadde trodd ;o?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu