Trondheim by night
Bildet viser Munkegaten. Stiftsgården ligger til høyre.
Bildet inngår i albumet Trondheim by Night -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-01-03 19:02:56
    Versjon #2
Utstyr
  • Sony F-717
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger552
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121226} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Mariann S.

Synes dette var et virkelig vakkert bilde :-)
Liker den gule fargen.. men huff så mye sørpete snø som ligger i gata ... ;-)

Godt nytt år !
~Mariann~
Erik J.

Bra bilde, men kanskje du kunne fått det litt skarpere med ''unsharp mask''
Erik
Oddbjørn W.

Mariann: Kjekt at du likt bildet! Godt Nytt År til deg også!

Erik: Bildet er kjørt gjennom ''unsharp mask''. Kansje jeg burde gjordt enda mer utav det. Skal se på det når jeg får tid.
Kristian S.

Litt vel gult, noe uskarpt og kornete.
Men komposisjonen er fin.

KES
Avsluttet .

Et fint bilde, men kanskje litt for lysende gult. Fint med den røde bussen(?) nederst i veien, den trekker blikket innover i bildet.
Venche J.

Flott komposisjon. Litt kortere lukker hadde berget deg unna det utbrente i utstillingsvinduene. Personlig tror jeg at jeg ville beskjært både i topp og bunn. Synd med det uskarpe. Det skal ikke være lett...

Godt nytt år Oddbjørn. :)

Wenche.
Oddbjørn W.

Kristian og Anne Gro: Dere mener bildet er for gult. Ja, jeg er veldig takknemlig for disse synspunkter. Bildet er etterbehandlet slik at det ble slik jeg ville ha det, og jeg liker sterke farger. Jeg vil gjøre bildene til mine bilder etter min smak. Jeg skal legge ut nye versjoner av bildet når jeg får tid.

Wenche: Dine råd lytter jeg gjerne til, og skal legge ut en kuttet versjon slik du anbefaler.
Nei, det skal ikke være lett, men det er derfor vi er her på dotten !

Riktig Godt Nytt År til deg også, Wenche
Hege J.

Hei Oddbjørn!

Fint og stemningsfullt bilde fra deg - igjen! :)

Jeg likte fargevalget godt, jeg da. ;)Det gule er med på å skape en riktig fin stemning. Når du i tillegg har jobbet for å få det slik du vil ha det, skal du ikke forandre på det.
All snøen i veien var med på å sette preg på bildet, og bør derfor ikke kuttes, etter min oppfatning. Mister også litt av den fine dybdefølelsen da.
Litt kutting i toppen tror jeg imidlertid kan bli vellykket.

Mvh Hege
Tone B.

Fargetonen i bildet skaper en fin kveldsstemning og sammen med snøen som ligger så fint på treene ble dette et riktig fint og stemningsfullt bilde. Jeg liker det lave kamerastandpunktet du har valgt her og det er med på å skape en fin dybde i bildet. Den røde bussen bidrar til å dra blikket inn i bildet på en fin måte. Enig om litt kutting i toppen, men ikke mye. Et nydelig vinterbilde!

mvh Tone
Oddbjørn W.

Hege: Takk for hyggelig tilbakemelding,at du har så stor respekt for de stemningsvalg jeg har gjordt at jeg ikke bør forandre på dem. Jeg blir ydmyk når jeg får slike tilbakemeldinger.

Tone: Du har fått med deg et vesentlig punkt: Nemlig den lave kameraposisjonen bildet er tatt i, noe som skaper en ekstra dybde i bildet.
Koselig at du likte bildet!
Odd Tore S.

Typisk vinter i Trondheim slik jeg husker den, nysnø på trærne og sørpete snø på bakken. så frøs det til, og så ble alt enda mer spennende.
Jeg synes utsnitt og fargevalg er OK, men ville nok ikke reagert negativt på om det hadde vært litt mer hvitt og kuttet noe i toppen heller.
Derimot hadde det vært fordelaktig om vinduene ikke hadde vært utbrente. Samtidig er det bra med fargestøy i de mørke partiene, spor etter jobbing i PS, eller lager kameraet ditt såpass mye støy?
Positivt ved første blikk, men noen svakheter når man ser nærmere på bildet.
Odd Tore
Inger-Lise S.

Hei! Jeg liker fargevalget ditt godt. Også motivvalg og utsnitt.Men synd med det utbrente i vinduene,støyen og uskarpheten. Likevel har bildet en stemning jeg liker godt. Fin dybde her.

Inger-Lise:)
Oddbjørn W.

Takk skal du ha Inger-Lise. Ja, dette med utbrendhet i nattbilder er ikke lett å unngå når en har med udekkede lys å gjøre. Og de andre momenter har jeg notert. Du vet, vi er her for å lære - og jeg har lært masse.
Lykke til Inger-Lise! Og takk for kommentaren!
Janne L.

For et nydeligt bilde. Flott kvelds stemning ved bildet.
Janne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu