fyrverkeri
Utstyr
  • Sony cybershot DSC-P10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger293
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121412} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Anna R.

Hei;-)
Jeg kan nesten ingenting om redigering og manipulering osv. så derfor har jeg ikke gjort noe med bildet... Jeg lurer på om noen har kommentarer eller forslag? ;-)
Hilsen Anna :)
Trond K.

Tøft å leke litt med lukkertider. Hvor lang lukketid brukte du? 1 sec?
Anna R.

;-) Jeg brukte en fyrverkeri innstilling på kameraet mitt, med lukkertid 5,6 sec... (hakke så mye peiling altså :) Jeg tenkte jeg skulle legge ut bildene mine for å lære litt mer!!!!!!)
Avsluttet .

Det er litt for rotete til å være et flott bilde, sorry :-)

For å ta fyrverkeri-bilder er et av cluene å få med seg flere smell i ett bilde, dette vil som regel gi bildet mer liv, farger og spenning. Dette er ingen lett oppgave da det er vanskelig å vite eksakt hvor fyrverkeriet vil gå av osv.

Anbefalte instillinger kan være 8sec lukkertid med F11, da vil du få med deg ''multiple bangs''l, og samtidig slippe inn passelig med lys.

Forsøk også observere områder hvor fyrverkeri aktiviteter kommer fra slik at du på denne måten kanskje kan få inn et fulltreff, offentlige oppskytinger er lettere enn vill oppfyring på nyttårsaften, men da må du jo befinne deg i en større by eller lignende som arrangerer slike!

Det beste er nok å bruke en vidvinkel slik at du favner et større område.

Lykke til ved neste annledning. (Ikke så mange av de annledninge da:-)

Jon
Trond K.

Enig med Jon-Arve her.

Ved bruk av lengre lukketid er det større sjangs får at en del fyrverkeri kommer med samtidig, spesielt ved bruk av vidvinkel. Beskåring kan du ta etterpå i Photoshop og evt. leke litt med fargene hvis de ikke skulle bli sterke nok.

Tvi tvi til neste nyttårsaften.

Trond
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu