Empty Spaces
Utstyr
  • Nikon D2H
  • Nikon nikkor 20-35 f2,8 D IF
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/2s
  • Filmtypedigitalt iso 200 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger405
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121590} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Erlend M.
Mislykket snapshot. Du kunne gjerne kalt det spilleautomat for den saks skyld, de virker ikke mye prioritert de tomme plassene, det er diffust hva du egentlig vil si med bildet.
Trond H.
Det er så mange som står ''stille'', så den evt ønskede effekten av en person som er stille som en oase går litt tapt. Blir forholdsvis fort ferdig med dette bildet dessverre...

MVH TH
Chr. G.
Bildet er ikke utpreget spennende, men det har noen elementer i seg motivmessig selv om de ikke kommer så godt fram. Ganske trist -litt dagen derpå stemning. Et kjøpesenter som framstår som mindre kult og forlokkende enn all reklame viser. Altså slik det i bunn og grunn er. Og folk som ser litt skuffet ut og ikke helt vet hva de skal ta seg til her i livet. Men det var kanskje ikke dette du siktet til. Narvesenskiltet kunne bildet godt ha vært foruten og jeg synes tittelen er noe pretensiøs for dette bildet. Hvorfor ikke norsk?
Avsluttet .
Her savner jeg mere komposisjon; vanskelig for å se noen komposisjon i det hele tatt jeg, dessverre. Bevegelsen i personene er fin. Med det topp proffutsyret du har brukt burde det tekniske også kunne vært vesentlig bedre innbiller jeg meg.
Birna R.
Et helt greit dokumentasjons/reportasjebilde i mine øyne. Den omtalte tekniske svakhet ser jeg lite eller intet til og komposisjonsmessig er det da mulig å se på forgrunn (tomme stoler/bord dominerer), mellomgrunn(skikkelser i bevegelse) og bakgrunn (narvesenkiosk). pent og pyntelig bygd opp etter klassiske prinsipper.
en liten flik av hverdagsnorge som er bevart for ettertiden. som sagt, ikke altfor spennende, men vil vokse i verdi på sikt.
Avsluttet .
Enig i at det er både for, mellom og bakgrunn. Det jeg savner er en komposisjon som gir bedre ''fart'' og ''linjemessig bevegelse'' mtp at det er et bilde av en hverdagssituasjon i et kjøpesenter e.l. med bvegelsesuskarpe mennesker osv. Jeg synes bildets vinkel blir for rett på og tilfeldig til et slikt motiv. Det tekniske jeg siktet til var at det virker litt grumsete og ullent rundt omkring i fargene m.m. - se bl.a. på Narvesenskiltet og på de menneskene som sitter der nede. Mulig dette skyldes eksponering/bevegelse - jeg er ikke istand til å si hva det skyldes - til det er mine tekniske kunnskaper for dårlige. På hun i midten ser det ut som det er gjort noe rart med håret; mislykket kloning?

Jeg står inne for min kommentar lengre opp.
Birna R.
Intet forsøk på omvending av deg, Tommy :))-- Bildekritikk har ikke som mål at alle skal bli enige.

De snodighetene du nevner skyldes vel jpg-komprimeringen skulle jeg tro. vanskelig å legge ut bilder med mye detaljer i på fotodotno
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu