Far & sønn
Tatt med kompakt digital, lekt en del i ps fungerer dette?
Utstyr
  • Canon G3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger418
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121747} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
André M.
Funker godt som stemning, og komposisjonsmessig. Lyset er imidlertid noe flatt, - og jeg savner mer dynamikk i gråtonene. Blir litt for helgrått, etter min smak.
Per-Øystein P.
Fine toner og et fint far og sønn-portett. Bakgrunnen ser litt vel kunstig softet ut - du har kanske overdrevet gaussian blur i PS? det direkte lyset på guttens armer forstyrrer litt, men ikke alt for plagsomt.

Jeg tror bildet hadde tjent på en beskjæring fra høyre og litt i toppen slik at det ble kvadratisk.

Mvh PerØ
Anders F.
Ved første øyekast så det pent ut, men ganske raskt la jeg merke til overgangene, spesielt i håret på begge to. Med en mer nøyaktig softing (med langt mer arbeid i PS) hadde det nok blitt mindre kunstig. Her er det altfor tydelig at bildet er lagd i Photoshop.
Du skulle nok i utgangspunktet tatt bildet med større brennvidde/større blenderåpning/mindre rotete bakgrunn, da vil det også være lettere å gjøre noe mer med bakgrunnen i ettertid.
Ketil M.
Takk skal dere ha, kompakt kamera dermed problem med lengre brennvidde og mindre DOF, det er en skole i bakgrunnen, derfor har jeg blurts så mye, slik at vinduene ikke skulle synes!
Eskil O.
Syns du har fanget et flott øyeblikk med godt uttrykk på far og sønn. Overgangen mellom modeller og bakgrunn blir kanskje litt for markert.
Ellers er selve bakgrunnen ok.

Eskil.
Jarle A.
Likte bildet godt. Fint portrett med uskarp ramme.
JArle
Kay R.
Gråtoner og flatt lys e nevnt. Kunne nok vært bedre ja. Ellers synes æ du har fanga et veldig bra tankefult bilde... blikket og kontakten e på topp... Det e ikke enkelt få slike bilder til å stemme men hær fanger du hjertevarme. Bildet e tross alt greit nok teknisk...

MVH Kay:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu