Andre juledag
På vei ned fra fjellet ble det en fantastisk himmel mot øst. Se også noen av de andre utvalgte bildene vedr. denne turen.
Bildet inngår i albumet Fjellet - vinter -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-01-06 16:54:54
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon d70
  • nikon 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger519
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121815} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Øystein V.

Fin himmel og fine fjell. Synes dog modellen ikke burde være så oppstilt, men at du kanskje hadde fanget han mens han gikk.

Mvh
Øystein
Pernille B.

det var vakkert.. du har fanget et flott motiv
Vegard L.

Takk for raske kommentarer. Han ble litt oppstilt. Det var meningen å få en rennende forbi med telemarkssvinger, men det ble ikke treff.
mvh Vegard
Avsluttet .

Stemningen er helt ok her, fine farger. V2 er en forbedring fra V1. Når det gjelder personen i bildet, ville det etter mett syn vært bedre om personen var i en bevegelse, da avstanden blir for stor til at det er særlig interessant med personen statisk i bildet.

Mvh

PMN:-)
Kurt S.

Personen gjorde seg godt i bildet som en referanse og for å vise dimensjonene i landskapet. Som nevnt ville det sikkert gjort seg enda bedre om han var i bevegelse. Uansett: Dette ble strålende vakkert og stemningsfullt. Gir meg lyst til å dra ut på tur.
Foretrekker V1. V2 ble, etter mitt syn, litt for glatt.
mvh Kurt
Steinulf L.

Fint med personen. Dette var det du tok bilde av, og det fungerer fint. En person i action er et annet bilde og ikke det du viser oss.

Likte dette.
Ina W.

nydelig bilde, med fine farger! :)
Helene E.

Hei
Nydelig bilde. Syns også personen blir litt oppstilt, men dette bildet blir noe annet enn et bilde der personen er i bevegelse. Dette gir mere ro og ''harmoni''. Kanskje burde han vært enda nærmere.

Dette er vakkert da, og gir grunn til rastløshet her vi sitter på nedre Østlandet med temperaturer som absolutt ikke favoriserer snøforhold. Men optimistiske er vi, tidlig i januar.

Er det støy i himmelen - eller hva?


Hilsen
Helene Eide
Vegard L.

Takk for kommentarer.
Helene. Ja det er litt støy på himmelen. På versjon 2 skal dette være borte. Neat image glatter imidlertid litt ut terrenget også.
mvh Vegard
Stig B.

Vakkert turbilde med nydelige farger. Enig med de andre vedrørende personen; viser godt referanse til størrelser, men hadde kanskje vært enda bedre om det var bevegelse til stede.

V2 er kanskje bedre enn v1, men jeg er litt usikker på om NI har glattet ut for mye og skapt ''plastfjell''.

Mvh Stig
Avsluttet .

Mektig natur og flotte farger.

MvhJRH
Rolf S.

Ett virkeligt flott fjellbilde som dine foregående, det med personen i bilde er nevnt, det hadde vært bedre om personen hadde vært i bevegelse enten oppover eller nedover.
Jeg har og planer om noen høyfjellsturer men så lenge lavtrykkene står i kø som nå så ordner det seg ikke.
Mvh Rolf
Christian P.

Meget enig i de overstående kommentarer. Mannen som referansepunkt er bra i forhold til resten av den veldige fjellnaturen vi har i Norge, men er også enig at mannen blir litt oppstilt og statisk. Kunne tenke meg litt mer kontraster i fjellet og snøen.
Vegard L.

Takk til dere også. Enig i deres vurderinger.
Mvh Vegard
Tarjei Ekenes K.

ser nesten ut som skitur på en annen planet
pga himmelen

:-D ! son tarjeiav !
Roger V.

Hei
Nydelig bilde og mektig natur. Modellen kunne med fordel ha vært mer aktiv i bildet, istedet for å bare stå slik på ''oppstilling''

Roger
Johan K.

Hei
Kjempeflott bilde dette. Fargene på himmelen var flotte. Og kjempefint landskap.
Enig i at personen blir litt for oppstilt. Men, det positive er at han\hun viser dimensjonene i landskapet
Flott bilde

Johan
Kay R.

Hei Vegard...
Godt nytt år.

Slike bilder e du jo veldig flink til. Høyde, mektige fjell, nydelige farger.
Komposisjonen e grei nok, men æ får vel si mæ enig med dæ som synes personen skal være i bevegelse. Hadde nok sett litt mer naturlig ut samt at det hadde tilført enda mer liv til bildet.
Med det sagt.... nok et fint bilde fra dæ..
Nb: Har hatt lite tid til dotten i det siste. Skal prøve å holde mæ mer oppdater fremover.

MVH Kay:-)
Odd Tore S.

Storslått og vakre farger, personen gir landskapet dimensjon og har passe nøytral farge. Men posituren er ikke bra, ser enten utstabil, henslengt eller dødssliten ut. Det leder vekk oppmerksomheten fra selve motivet.
NI i gratisversjon fjerner støyen over det hele, også der det ikke skal. Du kan jo klone himmelen med NI over til bildet uten NI, det er et spørsmål om tålmodighet.
Odd Tore
Vegard L.

Takk for kommentarer. Enig i det dere skriver.
Mvh Vegard
Roger K.

Hei hei Vegard!
I kjent stil fra deg og godt jobbet igjen. Som andre nevner virker det litt kunstig med den oppstilte skiløperen og hadde gitt et bedre inntrykk om han hadde vært i bevegelse. Ellers ingenting å utsette her.

Ha en fin fredagskveld

Mvh RK
Vegard L.

Takk for det. Jeg har vært ute og reist og går nå inn i en hektisk sesong som revisor. Vi får se hva jeg får tid til å legge inn av nye bilder.
mvh Vegard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu