Fra Beaglekanalen
Bildet inngår i albumet Argentina - Jeg skal forsøke å legge ut en serie med bilder fra Argentina etter hvert fra Ildlandet, Patagonia, Pampasen og det sydlige og nordlige Andes. Med den sterkt devaluerte pesosen er Argentina blitt en rimelig turistmagnet og et ypperlig reisemål for den som liker storslått natur. Noen bilder fra Buenos Aires kommer nok også.
Utstyr
  • Nikon D70
  • 300 AFS-S 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger444
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121823} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Øystein V.

Dramatisk og stilig! Fine farger og kontraster og fint lys. Sitter og lurer på om jeg ville ha klonet bort den lille fuglen ned til venstre. Den tok litt for mye oppmerksomhet og var ikke akkurat interessant å se på.

Mvh
Øystein
Ina W.

utrolig nydelig bilde! ingen legger vel merke til den lille fuglen!!
Markus H.

Har du mer sjø se og legg det ut da blir bildet bedere enn best. dette er fordi øynene mine flakker opp og ned fra sjø til en vidunderlig himmel.
bra
markus
Kurt S.

Fantastisk dramatisk og flott.
mvh Kurt
Bjørn H.

Hei Ketil ..

En storslått landskap ..., og et bilde som man blir sugd inn i ... Herlig :))

Lurer på om fargene kan virke litt vel overdrevne ..d,v,s, kanskje litt mindre av både blått og gult.. , spesielt det blå havet ??

Men dette er knall åkkesom !!!

Fjellene innover gir flott dybde -

Fulglen må jo helt klart få være med - :)

Bjørn ;¤



Ketil K.

Takker for kommentarene - det ble nok vel heftig med alle fargene, men gøy å forsøke seg frem litt.. Liker diskusjonen om den lille fuglen - det er en albatross med flere meters vingespenn. Skulle gjerne hatt den litt nærmere i bildet.
Ann F.

Oj.
Klart man legger merke til fuglen der den er plassert mot den lysere bakgrunnen.
Trenger ikke mer sjø, men det blir like bra om du beskjærer litt fra toppen til mer panoramaformat. Det beste i bildet er i midten, fjellene og de laveste skyene.
Mvh Ann
Jan Fredrik I.

Storslagen natur presentert på en veldig delikat måte.
Enig med AF om forslag til kutting i toppen.
Ellers synes jeg at den litt overdrevne fargemetningen bare er med på å øke posterfaktoren(posterfaktor ment i positiv forstand).

Forøvrig demper jo ikke akkurat bildet ditt lysten på en tur til dette kontinentet, en effekt som flere av dine Argentina bilder har.

Fint formidlet

Jan Fredrik
Stig B.

Kjempefin effekt med fin dybde. Kanskje ''litt'' knall farger, men veldig fint lys. Enig med potensial for kutting ovenfra, til ca 1 cm over fjelltoppen.

Fuglen hører med, selvsagt.

Mvh Stig
Lasse H.

Hei Ketil,

Dette var mektige saker! Vanvittig pent lys som fremhever hver åskam og skrent og gir flott dybde. Flott bruk av komplementære farger, synes ikke de er for sterke. Regner ikke med at fuglen er hovedmotivet her... Diagonale linjer i fjellene samt en motsatt diagonal der fargene går fra høylys til skygge gir bildet et ekstra dytt opp på min liste - et av de bedre jeg har sett innen genren på lenge.

Lasse


Gaute B.

Rett og slett fantastisk. Et blikkfang av dimensjoner. Fargespillet i skyene og det mørke havet skaper flotte kontraster.

Venche J.

Magisk stemning. Dette likte jeg godt Ketil. :)
Inger Anne Maritsdotter V.

Helt utrolig vakkert;-)
var virkelig fargene sånn eller har du økt ev. i PS?
-iav-
Jorunn E.

Utrolig fint!!! Dette bildet kan man beundre leeeenge! :)
Ketil K.

Tusen takk for nye kritikker. Det er nok jobbet en god del med saturering Inger Anne, men i prinsippet er fotoet forsøkt gjort slik opplevelsen huskes.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu