Aalesund by night...
Prøver på ett nytt bilde av byen, ble dette bedre?
Utstyr
  • Sony DSC-S30
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger558
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122112} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
+ mye bedre enn ditt forrige aalesundbilde ja. fargene (stort sett), kontrastene, komposisjon og utsnitt sitter veldig godt synes jeg. fin og rolig himmel.

- det eneste jeg vil sette fingen på er de partiene med grønt lys i byen, noe som gir et uheldig utslag. antar at det er kameraets skyld og skal derfor ikke si at du skulle gjort noe annerledes, men husk at etterbehandlingen ikke setter noen grenser ;)
Carsten A.
Kjent motiv som vel har vært gjort atskillig bedre, men i og for seg OK. Kan se ut som det hadde vært mulig å finne et tidspunkt på døgnet hvor kunstlyset ikke dominerte fullt så sterkt. Antakelig en god del for mye nedblendet, jfr. de kraftige stjernevirkningene ved mange høylys, muligens tilsiktet, men for meg skjemmer det. Litt for tydelige oppskarpingskonturer her og der, burde vært unngått.

MVH CA
kai j.
Klassisk bilde fra Ålesund, jeg liker slike bybilder med varmt neonlys mot en kjølig himmel. Og som tittelen sier er det by night så da er det ikke lett og velge annen tid på døgnet som CA er inne på.
Synes du har fått frem en fin stemning i bildet og en god komposisjon.

MVH Kai Jensen
Helge V.
Skarpt og fint bilde av eit flott motiv ;-). Er vel litt støy som du lett kan fjerne med t.d. neatimage.
Og stjerneforma rundt dei kraftigaste lyskjeldene, som ein ofte får med lita blendaråpning, synest eg passar fint, gir meir liv til biletet.
Erlend K.
Det virker som om hvitbalansen i bildet ditt ikke er helt riktig. Det er for mye gult/grønt i kunstlyset, samt at det er med et element i forgrunnen (nedre i venstre hjørne) som skjemmer motivet.

Bildet fremstår også med en del kornstruktur som jeg synes drar ned noe. Et bybilde av denne karakter krever en noe bedre gjengivelse av detaljer. Det CA nevner med blenderåpning er en smakssak, men jeg er i dette tilfellet enig men ham.

Dette er et kjent (og for noen et kjært) motiv, så listen ligger høyt. En sunn aktivitet er å jobbe med dette motivet for å perfeksjonere det. Du er på god vei, men har etter dette bildet fortsatt en vei å gå. Ikke gi opp!
Hege S.
Nydelig!
Erlend V.
Hei, og takk for gode kommentarer.

Liker veldig godt Ålesund som nattbilde, prøver og feiler en del med dette motivet. Når det gjelder det tekniske, kan nok mye skyld legges på kameraet. Men det vil og, forhåpentligvis forbedre seg etter hvert.

Mvh.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu