Solnedgang bak Bømlo
Et bilde fra arkivet, et bilde eg ikke fikk vist i fjor, en klisje... kansje... men eg kan ikke la være å ta slike bilder når sjangsen byr seg.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 20 mm-mauell fokus
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger335
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122496} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jacqueline N.

- Jeg synes absolutt ikke at dette blir klisje. Tvert i mot lekkert. Helt utrolige farger! Det er som om himmelen står i brann. Liker også den mørke forgrunnen som står som en fin kontrast til resten, nesten som en naturlig ramme. Å nyte og ikke minst fange slike øyeblikk gjør livet verdt å leve. Mvh Jacqueline
Torbjørn K.

Klisje eller ikke, dette er et vakkert bilde. Synes du har en passende og bra komposisjon her. Mulig at det blir for litt for mye av det gode når det gjelder farger. Det virker som du har vært litt for ivrig med farge-metnings slideren i photoshop.

Mvh
Torbjørn
Gaute B.

Jeg ser ingen grunn til at du skal prøve å slutte å ta slike bilder, Bjarne. Spesielt hvis det gir resultater som dette. Flotte skyer som gir en særdeles god dybde i bildet.
Odd Tore S.

Vakkert!
Ingen grunn til å slutte med bilder som dette, men det er ikke lett å komme med fornuftige kommentarer om man ikke skal beskrive bildet eller gjenta tidligere kommentarer til lignende bilder.
Odd Tore
Bjarne B.

Mange takk for kommentarene, eg kommer nok ikke til å slutte å ta slike bilder, det er når naturen spiller opp med sine fargerike lysshow at eg liker meg best, og slike bilder tar ikke så alt for stor skade av at ein lokker fram fargespillet i '' photoshop ''.
Her har eg ganske riktig brukt '' Hue/saturation '' og brukt individuelle fargekanaler for å få fram fargespillet i sjøen og i himmelen.

Mvh Bjarne
Kay R.

Hei Bjarne...

Et meget flott bilde.. Dette skiller seg ut fra mengden... Æ e nu iallefall en av dæm som kan se slike bilder til dags enda bare dæm holder høy teknisk kvalitet som dette... Du har fanget nydelige farger som man ikke ser hver dag. Liker det svært godt..

MVH Kay:-)
Avsluttet .

Estetisk meget behagelig, klisje eller ei. Syns likevel du klarer å gjøre noe spennende med en gammel ide - samspillet mellom oransje sol og blå himmel, dramatiske skyer. Pent. Bra med forgrunnselementer og.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu