Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S NIKKOR 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger553
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122755} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
john o.
vakkert leke enkelt kanskje litt navivt, men det er det som gjør bilde bra. fin farge kombinasjon. kult utsnitt å ikke minst spennende. vil se mer av dette!

--josh--
Cristina B.
Synes også denne er spennende pga av utsnittet. Man blir liksom litt nysgjerrig på hva som er over bildet, og om hun danser for seg selv eller …
Fin ide og likte at det på en måte er s/h med det grønne skjørtet som liver opp.
mvh Cristina
Christian P.
Enig med Christina om fargens effekt - indikerer på en måte bevelgelse. Utsnittet her er like spennende som tidligere balletdanser og grønn dør, men det fototekniske her syntes jeg sitter enda bedre. Kanskje litt ''støy'' i grønnfargen som trekker litt ned men ellers meget fint. Lyssettningen er super. Meget bra!
Dag T.
Veldig fint, både farger, skjevhet og kontraster. Lett og samtidig tydelig.
Borgni R.
Takk for komentarar:) CB: Godt observert - eg har faktisk fjerna fargen på alt utanom skjørtet. Eg synest bildet vart rolegare og eg fekk vekk hudfargen som skein gjennom strømpebuksa på helen.

- Borgni
Carsten A.
Dette er virkelig befriende fint gjort i sin enkelhet. En særdeles fin sammensetning av toner og farger! Noe av det beste jeg har sett på atskillig tid.

MVH CA
Birna R.
Et bilde som er lett å like. Utmerket bruk av flater og en begrenset fargeskala. Jeg pirker litt ved underlaget som ser veldig studioaktig ut, det tar vekk litt av spontaniteten i dansegleden for meg. (dansing på bord har jeg opplevd og da gikk det *vesentlig* livligere for seg :)) -- )
Arne S.
Lettpåtå :) Morsomt, men litt for tett innpå. Nærheten stopper dynamikken og bevegelsen som et større rom kunne gitt.
Ingvild B.
Veldig lekkert bilde, gront og svart sammen fungerer veldig fint)
ib
Ketil K.
Flott komponert med fine sammensetning av grønt, hvitt og sort. Skulle gjerne sett litt bevegelse(s-uskarphet), og det ser litt kunstig studioaktig ut. Et gulv i stedet for stoff ville muligens hjulpet? Plusset er at det er blitt rendyrket som bare det!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu