Hjertet
Dette er et hjerte jeg har funnet på Mølen.
Utstyr
  • Nikon F80
  • Nikkor 28-105
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Sensia 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger151
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_12305} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Erik A.

Svært så original detalj. Synes du skulle hatt litt mer avstand til hjertet. Da ville dette bedre fremstått som en ''fremmedfugl'' blant stenene. Forskjellen i farge, tekstur og materiale hadde blitt tydliggjort på en bedre måte, og mosaikken til stenene hadde fylt formatet på en fin måte.
''Han druknet en vinternatt på sjøen -
iland drev kun hans morkne hjerte...''
John Olav K.

Ja du har et poeng der med avstanden, men jeg ønsket at hjerte skulle dominere bildet. Du hadde et god linje i at ''han druknet en vinternatt....'' Kanskje jeg skal leke litt videre med den tanken.. -takk for kommentaren-
Erik A.

Riktig komponert mot riktige omgivelser tror jeg hjertet har mer enn nok særpreg til fortsatt å dominere bildet. Kanskje du tok vare på det, så du kan leke deg med nye varianter? I så fall må vi få se dette! Det er jo en særs fotogen, vakker og symbolsk gjenstand som tåler å gjen-fotograferes. Lykke til videre! Linjen var bare helt spontan...
Fredrik T.

Enig med EAA litt viere utsnitt, hadde gjort det enda bedre. Bildet gir meg assosiasjoner til trollmannen fra OZ, er ikke helt sikker på hvorfor.

Er det Mølen i Oslo fjorden? Det hender jeg stikker utom der jeg også (bor i MOSS). Anbefaller deg å dra ut dit nå, klatre høyt opp i træne, og ta bilder av misteltegnen. Nå skiller den seg lettere ut fra resten av bladverket.

mvh

Fredrik
John Olav K.

Takk igjen for kommentarene, nei jeg tok dessverre ikke var på det (så kan andre også oppdage det ... kanskje..) Tviler på om jeg finner det igjen, kan jo hende men det er et år siden jeg tok det. Mølen ligger mot Larvik (Helgeroa/Stavern). Trollmanen fra OZ ja, det var nok en tange, det var vel tinnmannen som manglet det... så kanskje det er den litt kalde bakgrunnen som gjør det?!? Jeg har forresten glemt at jeg har brukt litt USM på bildet. Skal ta og se om jeg finner noen andre versjoner av bildet og legge inn så fort 7 dagers perioden er over.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu