Morro i snille bølger
I de fleste tilfeller kan man leke seg og ha det gøy i bølger. Heldigvis. Må innrømme at monsterbølgen nok la en demper på vår lek, men litt ble det likevel. Disse bølgene var kraftige nok til å få god fart på brettet innover mot land.
Bildet inngår i albumet Lanzarote 2005 - Beskrivelse av Lanzarote og hvordan denne øya fremsto for oss i de to ukene vi var der.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 70-300mm
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/2000s
  • FilmtypeISO200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger427
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_123665} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Steinulf L.
Greit utsnitt. Ikke helt skarpt. Tror du kunne skapt mer dramatikk i bildet om du hadde brukt lenger lukkertid. Slik det fremstår her er det forstyrrende med dråpene foran ansiktet.
Greit feriebilde, men ikke noe mer.
Ellen Marie R.
Hei!
Ikke lett dette å ta bilder i bølger.Har selv prøvd..Jeg tok mange før det kom et som var bra. Er ikke enig med Steinulf at du skal ha lenger lukketid.Det som er gøy er å se de fryste vanndåpene og riktig føle vannet...du må bare vente på et bilde som vanndråpene ikke dekker ansiktet!
Ellen
John-Tore G.
Hei Eli.
Jeg likte dette. Det var friskt og lekende. Hvis du ønsker det burde det ikke være umulig å klone bort litt dråper forran ansiktet. Jeg synes det hører med i denne situasjonen at det er litt dråper der. Det ser ut som om eksponeringen sitter bra. Vet ikke hvor mange bilder jeg har sett der det hvite her ville blitt utbrendt.....
god helg mvh John-Tore
Inger Anne Maritsdotter V.
Dette syns eg var bra Eli!

Ytterst kort bruk av lukkertid som fryser vannet på denne måten , det ble et lekkert ferie-action-bilde ;-)

Mvh Inger Anne
Eli B.
Takk for konstruktive kommentarer. Jeg er selv meget fornøyd med dette bildet, og jeg synes personlig at det ikke gjør noe med dråpene foran ansiktet, i en slik situasjon ville det være rart om det ikke ville være dråper. Jeg synes det også er spennende å fryse vannet her med kort lukkertid, fordi jeg synes det skaper liv til bildet. Mens i andre sammenhenger er det flott med lang lukkertid og sløret vann.
mvh Eli
Cristina B.
Herlig med alle dråpene over det grønne.
Friskt sommerbilde.
mvh Cristina
Odd Tore S.
Med dette motivet så jeg først ikke se noen annen mulighet enn å fryse vannet. Dråper i ansiktet må man regne med her, alt annet virker unaturlig. Meningen var vel ikke et vannportrett?
Dette skulle blitt et salig kaos om du hadde forsøkt på slørvirkning eller noe i den retning. Men kanskje det også hadde blitt spennende, fordi alt da ville blitt bevegelse, også ansiktet. Hmmm ....
Odd Tore
Eli B.
Odd Tore: Meningen var ikke et rent vannportrett nei, heller å vise litt action i vannet, noe jeg synes bildet gjør.
Eli
Inger-Lise S.
Friskt og lekkert. Gjorde seg med alle dråpene i lufta!

Inger-Lise:)
Arne S.
Dette bildet hører hjemme i albumet. Det begrunner jeg med det intetsigende ansiktsuttrykket, som ikke underbygger situasjonen eller tilfører motivet den kraft og spenning som forventes.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu