''TEQUILA #3''
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger717
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_124527} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

'Du ønsker mild kritikk for ikke å miste motet.''

1.fus i alt sier jeg bare.
2. kan være min skjerm, men det ser ut som det reflekterer mye av blitzen av de to jentene til venstre. bruk noe som gjør lyset mykere
3. Er ikke sikker på om jeg likte at hu i midten ser til den andre siden, hadde vært spennede om du kunne tatt ett med ansiktene samme veien neste gang, så kan du se hvem du synes er best.
også kan du godt legge ut bildet i størrelse stor synes jeg.

IKKE MIST MOTET :)

peace out . emil
Thomas A.

ikke mist litt av motet engang. Dette synes jeg faktisk var ett rimelig heftig bilde, gir faktisk en god tequila følelse. Synes også det er bra at hun i midten ikke ser mot kameraet, bryter opp noe som kunne lett blitt for ''posert''. Lyset er heller ikke for hardt, for hardt så detter alle detaljer ut, det gjør det ikke her, derimot er kontrasten stor, og det er en smakssak, selv liker jeg det godt. Størrelsen funker også helt greit her hos meg, så i bunn og grunn er jeg totalt uenig i kritikken fra emil.

stå på

thomas
Avsluttet .

Forsåvidt enig i det Thomas sier her, liker dette! Størrelsen er det eneste jeg har å utsette, liker å se bilder i litt stort format. Dusheten her synes jeg funker, og det er et bra stemningsbilde som står til tittelen, blikket på jenta i midten kunne sikkert godt vært rettet mer mot kamera, men synes ikke det gjør noe her (og er ikke alltid like greit å gjøre noe med slike ting dersom dette er et situasjonsbilde)..

-Torkel-
Hege S.

Jeg liker serien din!

På en måte trashy bilder, men fint blitzlys, fin softing og alt det der. Fancy-trashy serie, hehe. Artig at modellen(e) ser såpass herja ut innimellom, og samtidig veldig posh. Mm. Bra med svarthvitt, nydelige kontraster.

Veldig bra at ikke alle ser i kamera på dette bildet.

Jepp, som sagt, likte bildene dine.
Haiman A.

Dette er bra. Skjønner ikke helt hva Emil snakker om her. Kompen er helt fenomenal. Tonene er vakre. Akkurat nok rødt i bildet. Pikene er vakre. Håret til kroppen helt til høyre faller så utrolig deilig på skulderen. Ansiktsuttrykkene er herlige. Øresmykket til kroppen helt venstre er en naturlig del av bildet. En del herlige små detaljer som underbygger spontaniteten i bildet. Gleden kommer veldig godt frem. Dette bildet får meg til å smile. Belysningen fremkommer (i mine øyne sådan) veldig behagelig og naturlig.

::Piotr Kwiatkowski A.K.A Robin Banks::
Morten A. J.

Stilig bilde her Linda!
Veldig fint lys og en nydelig tone. Liker utrykkene til jentene.

En ting er at det kanskje er litt mye luft på høyresiden her. Vet ikke helt hvordan det ville vært, men er det mere å gå på så kanskje bitte litt større utsnitt og så kutte av høyresiden. Men det er jo en fare for at det hele blir mere statisk også da... Men prøv om det er noe å hente på orginalbildet.

Keep up the knipsing!

Morten
Morten A.

skjønner heller ikke kritikken til emil her, dette gir meg en bra tequila følelse,stå på,keep up the good work.
mvh mau.
Camilla S.

Synes bilde var artig, et fint foto av tre venninner som ser ut til å ha det kjempe artig.
Fungerer greit dette, litt usikker på utsnittet.
-Camilla
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu