Idyll
Biletet er teke ein oppover eit hustak med nysnø. (Trea veks på baksida av huset......-dersom nokon måtte lure =)
Likar biletet godt. Synest det er stilig med både tretoppar, snø og himmel på eitt og same bilete.
Utstyr
  • Olympus Mju Mini
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger320
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_124657} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Torstein J.

Utrolig bra bilde :)
flemming r.

Flot vintermotiv.
Silje N.

Takk for positive tilbakemeldingar =)
Avsluttet .

Eg vreid hovudet mitt fram og tilbake på kva dette eigentleg var... Eit rustent søppelspann i oppoverbakke med tre på toppen? Hustak, altså...

Veldig intelligent bilete, du syner at du klarer å finna interessante motiv, det er bra! Henger meg litt opp i gropa nede til høgre, men utan PS er det ikkje så mykje å gjera med det.

Enig med dei to foregåande... Lite eller ingenting å setje fingen på her.

Kjempebra, Silje!

-Kjetil-
Camilla S.

Heisann

Takker for kommentar på bildet mitt, så gjennom bildene dine og likte dette best!
Flot skarphet, fin måte å presentere vinteren på.
Likte dette bildet jeg:)
-Camilla
Gunnar G.

Jeg beklager at jeg ikke deler de øvrige kommentarene om bildet. Etter min mening har bildet for mange løse usammenhengende elementer. Det er ikke abstrakt nok til å være er ''rent'' bilde, og det er ikke konkret nok til å gi gjenkjennelse. Stemningen av vinter kan lages på veldig mange måter, men selv om det er god vinterstemning i deler av bildet synes jeg ikke det rettferdiggjør totaliteten. Med i vurdering er f.eks. skyenes plassering og de ''avhugne'' trærne. Svakheten i bildet etter min mening er altså det rent kompositoriske.
Gunnar G.
Silje N.

Takkar for kommentarar! Både positive og negative. Når det gjelder skyene som Gunnar kommenterer, så var det litt vanskelig i flytta på dei, og dersom eg skulle flytta på meg, så ville eg ikkje fått med resten av motivet. Forstår kva du meinar med at bilete kan vera litt ''rotete'', men etter mi meining så er fargane i biletet vel så viktige som motivet i dette tilfellet.
Gunnar G.

Hvis det bare er fargene du er ute etter, er en vinterdag med lav sol, slik som her, full av ulike fargenyanser, lik de du har fanget inn i dette bildet. Og hvis du leter vil du sikkert kunne finne motiver som er mer spennende enn dette hustaket og som samtidig er fylt av spennende fargenyanser. Siden du fotograferer digitalt, er det bare å sløse med knipsene. Det er riktig at du ikke kan fjerne trærne (jo, i et editorprogram kan du faktisk gjøre det) men ikke i virkeligheten. Derfor er det en rekke motiver en fotograf faktisk må gå forbi, fordi det er noe i billedkomposisjonen som ødelegger, og hvor det er umulig å velge annet ståsted.
Gunnar G.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu