Utstyr
  • Canon EOS 300 D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger370
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_125544} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Hans Jacob H.
Spennende og annerledes fuglebilde. Likte godt bevegelses uskarpheten på endene. Jeg ville nok ha strammet inn utsnittet litt, konsentrert rundt anda i midten som er vendt mot kamera. Den virker som et blikkfang. Den store avlange formen øverst til høyre synes jeg også forstyrrer litt og drar oppmerksomheten bort fra den nedre bildeflaten som utvilsomt er den mest spennende.

Hans Jacob
Steinulf L.
Jeg synes du har en veldigg god ide her som er verdt å jobbe videre med. Slik det fremstår her er det litt for rotete og tilfeldig bruk av skarphetsplanet.
Gaute B.
Et litt hysterisk fuglebilde, men det forteller om aktiviteten på en stilfull måte. Dette kan jeg like, det er litt utenom det vanlige
Øyvind A.
Hei Jan Olav, velkommen utpå!
Ok bevegelse, jeg synes dette er en artig og fin skildring av kaos i andedammen. Den greia i bakgrunnen passer ikke inn.
Ø.
Carsten A.
Det kan komme interessante saker ut av en slik teknikk - men den er likevel ganske vanskelig. Man skal være ganske god til å beregne retning, fart etc. for å få noe som dekker bildeflaten på en interessant måte. Skal det blir tilfelle, må bildet så frem som en helhet. Jeg har sett noen slike med delvis uskarpe ender i en spiral-lignende formasjon, alle i samme retning osv., for å nevne noe som jeg selv har festet meg ved.

Her er det for mye som spriker til alle kanter, mye plask og en greie i bakgrunnen som burde vært unngått.

MVH CA
Jan O Ø.
Takk for det Øyvind og takk for sist til deg og Carsten. (Bjerkely)
Helt enig med kummen i bakgrunnen. Var nok mere ute etter å høre hvordan teknikken satt. Blir nok kanskje litt rotete men det blir det når hundre ender skal slåss om samme brødbit. Takk for komentarer til dere alle.

Jan O.
Carsten A.
Takk i like måte - her er det bare å stå på, se de fine effektene i midtre forgrunn. Uten forstyrrende elementer og mer hensiktsmessige (heldige?) plasseringer har slikt som dette potensiale til å bli de helt store vinnere!

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu