frihet!
En gang må være den første, også når det gjelder å prøve seg på skihopp. Følte at skihopperen gjorde jobben bra, selv er jeg også ganske godt fornøyd med dette første bildet fra skibakken. Joda det er kanskje litt trær og ''rot'' bak hopperen, men alt kan jo ikke fjernes.
Bildet inngår i albumet i skibakken -
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma 18-50 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger270
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_125855} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kjetil H.
Jeg vil nå si du har truffet ganske bra. Løperen er fanget i et øyeblikk trickset er på sitt maksimum, og det er en ørliten bevegelsesuskarphet på skituppene og stavene som hører hjemme i et actionbilde. Dernest er det riktig plassert i bildet, dvs. han hopper inn i det. De andre tingene nevner du, men jeg tror muligens du kan få med mer snø neste gang.

mvh
Kjetil
Trond H.
Egentlig nevner du mykje sjølv, mest med bakgrunnen. Å endret ståsted kunne vel muligens ha hjulpe noko på dette...

Ein anna ting som er ganske enkel å rette opp i er kontrast, eg tykkjer det er litt grått og livlaust. Å auke kontrastene litt, særleg med curves, kunne nok gitt adskillig meir sprut i bildet som hadde stått i stil med prestasjonen.

MVH TH
Kristian F.
hadde du gått lavere og litt lenger bak hadde du åpna opp mye; fått med mer snø og kanskje litt horisont?
Forøvrig slett ikke dårlig til å være første gang - og gjør du som TH nevner mtp kontrast og evt. fargemetning sitter det bra :)

Mvh

Kristian
Ole Walter S.
en av grunnene til at det ble beskåret som det ble var at det til høyre i bildet kommer en kar på snowboard... følte at han ble et litt forstyrrende element, men i ettertid har jeg lurt på om jeg skal legge ut originalbildet også, så stay tuned.

Ole Walter
Odd Tore S.
Fullstendig propell denne karen.
Gitt bakgrunnen som er såpass forstyrrende, og at det er så mye fart i skitrikseren, synes jeg det ville vært fritsende med litt bevegelsesuskarphet her:
Gjerne forholdsvis skarp trikser, dvs. følg han, helst uskarpe ski type BMW-propell, og uskarp bakgrunn.
Egentlig synes jeg at selve trikseren ble bra her, så om ditt ønske var å ta en skarp og klar trikser har du oppfylt det bra.
Resten får være neste elevøvelse. Kanskje finner du et sted hvor det er mindre rot i bakgrunnen og fortsatt sjanse for fotografen til å overleve.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu