BLÆH!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger932
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_126425} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Peter M.

Siden du ønsker mild kritikk skal jeg være så snill jeg kan, jepp. Utsnittet funker greit nok synes jeg. Men jeg ville ikke hatt så hardt Lys/Blits. Fargene er softe, duse og passer i grunnen bra. Liker begge blikkene, du har øyekontakt, det er bra. To blikk og ansiktsuttrykk som står i kontrast til hverandre, og bildet formidler 2 ganske så forskjellige personligheter.
Noe småpirk er det jo, men det håper jeg andre med mer kompetanse kan ta seg av.

mvh.Peter.
Haiman A.

Hmm. Humbug. Kommentaren din (Peter) kunne for så vidt ha fungert hvis du ikke hadde skrevet så tullete som: ''Siden du ønsker mild kritikk skal jeg være så snill jeg kan, jepp. ''. Avsluttningen din er heller ikke av det beste slaget; ''Noe småpirk er det jo, men det håper jeg andre med mer kompetanse kan ta seg av. ''. Hva i all verden skal det bety? Dette er jo dødfødt. Det nytter ikke å si at du skal være mild for så å fortelle at du egentlig ikke har kompetanse nok til å kommentere..? Doesn't make any sense.. Forøvrig godt observert at vi har med to forskjellige personligheter å gjøre.

::Haiman::
Peter M.

Haiman, jeg motsier meg selv, eller gjør jeg det? hehe, kritikk kan gå på det tekniske/objektive planet (som jeg ikke er noen stor ekspert på) så kan kritikken ligge på det veldig subjektive planet. Det sistnevnte er vel heller mitt område. Men jo, den første kommentaren min var ikke spesielt godt formulert, enig i det. Men slikt skjer fra tid til annen, vi er da mennesker eller?

Så ha en flott dag og helg Haiman, og til deg også Linda. Kan jo tilføye at jeg liker B&W av bildet nesten bedre.

mvh. Peter.
Joacim J.

Vel, det er bra at folk ikke kommenterer andre sine kommentarer istedenfor å kommentere bildet, Haiman Askari. *Ironi*

For min del, syntest jeg bildet var fint. Selv om bildet var en del fiksa i ett bilderedigeringsprogramm så syntest jeg det passa fint. Søte jenter var det også.
Erlend M.

to flotte damer :) Teknisk ganske bra, det har en særegen stil pga tonene og lyset. Men jeg synes det blir litt for lyst i ansiktet på hun til høyre. I PS etc. kan du nok fikse mye ved å gjøre ansiktet litt mørkere, og kanskje gjøre det varmere. Synes bildene dine har en kul stil - du hører kanskje ikke hjemme på grønt nivå?
Trond H.

Teknisk godt gjort, men eg er personlig litt lite keen på bruken av glans-softing (diffuse glow eller lignende???). Derfor er eg ikkje fullstendig overbegeistret... Men som sagt teknisk flott, fine kontraster og fint med antydning til farge.

Som andre er inne på syner du to forskjellige personligheter på ein fin måte, det er ein smittende glede i bildet som eg liker godt.

Så, liker innholdet, litt uenig i valg av presentasjon

MVH TH
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu