V
2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger442
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_126551} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Spennende bruk av farger og bra bakgrunn. Morsomt ved første øyekast, men det holder ikke helt i lengden.

Syns det første bildet er kulest og jeg tror kanskje det hadde stått vel så bra alene.

Stian Håpnes
Merethe W.
Synes dette var friskt:) Litt lyst ansikt på bildet til høyre.
Caroline M. S.
Holder i lengden for meg. Jeg har sett på dette flere ganger nå og smiler like bredt hver gang. Fin bakgrunn du har funnet og passende farge på anorakken. Ja, også er det selvfølgelig modellens smil og latter som smitter. Det eneste jeg lurer på er om bildene ser like bra ut i større versjon (fra hva jeg ser her er det mulig at jeg ville syns det var for mye bevegelsesuskarphet på de to første - eller for mye med mye uskarphet på begge). Enig med Merethe - litt for lyst ansikt på det tredje bildet.
Fredrik Q.
Sett på dette flere ganger nå, og liker det bedre og bedre. Du har klart i denne serien å fange, eller gi uttrykk for en personlighet. Det er overhodet ikke teknisk perfekt, men klarer å si mye.

Kjempe bra

FQ
Jóhann Á.
Hei Rune!
Hyggelig Valentin stemning ;o)
Syns bilde 3 ikke passer inn i serien, pga. at den har et videre utsnitt. For meg detter det litt utenfor. Hadde kanskje blitt annerledes med samme størrelse som de andre? Eller var tanken å bryte opp? Nei,... når jeg ser på bildet, er det de to til venstre jeg ser. Men jeg liker fargene, bakgrunne og stemningen veldig godt.
stian w.
Hehe.. friskt og fint ja. Til å bli glad av dette.
Eneste.. skulle ønske tonene på veggen i bakgrunnen var like.
Merethe W.
Stian; du burde ikke skrive så kort kommentar:) Jeg har nemlig fått beskjed pr mail om at min kommentar er for dårlig:))
Rune Edvin H.
Takker for kommentarer.
Justering av toner på det siste bildet gikk litt for fort fordi jeg er sløv når det kommer til photoshop. Jeg vurderte faktisk ikke utsnittet på #3, men det kan nok ha noe for seg å vurdere det-.
Jepp, Stian, enig.
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu