Utstyr
  • Calumet Cadet 4X5
  • Rodenstock Geronar 1:6,3 f=150mm MC
  • Blender-
  • FilmtypeKodak T-MAX 100 4X5
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger551
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_127048} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Nitrist vær! Det er en stemning over bildet som tiltaler meg. Får lyst til å være ute med god regnfrakk og varm kakao på termos.

Det eneste jeg ikke helt får tak på er den ulne forgrunnen. Du har sikkert gjort det helt bevisst, men jeg får det ikke helt til å stemme.
Dag T.
Forgrunnen er kanskje litt konstrastløs, men ellers fikk jeg skikkelig regnværstemning.

(pirk: de små lyse flekkenene helt til venstre på steinkanten hadde jeg retisjert bort)
Eirik H.
Takk for tipset Dag. Dei flekkane forsvinn nok i den endelege versjonen. Det blir ein del retusjering her sidan filmholdarar til 4x5 film tiltrekk seg støv. Masse støv!
Avsluttet .
Ser at dette er en speilvending av motivet i bilde nr. 157433. Da jeg så det forrige bildet ble jeg fascinert av klarheten og tegningen i steinene på bryggen. Denne gangen har du gått i en helt annen retning som bl.a. gjør at det kanskje blir mer jevn oppmerksomhet til alle elementene i bildet. Men savner nok likevel de klare steinene. Hadde vært interessant å høre hvorfor du har valgt denne løsningen her. (Forstår at det ikke er tilfeldig.)
Eirik H.
Takk for kommentar.

Eg ville gjerne understreket den triste og dystre stemninga. Difor mørke steinar. I det forrige biletet ville eg framheve kontrasten mellom dei harde og mørke steinane og den lyse og mjuke horisonten.
Lars L.
Dette gir meg langt mer regnværsstemning enn ditt forige, og gir meg flere assosiasjoner til tankeretninger som da ofte kan komme.
Inger-Lise S.
Her har du virkelig klart å formidle stemningen været gir. Samtidig syns jeg bildet er enkelt og fint. Jeg liker forgrunnen godt og den er fin som kontrast til den lyse himmelen. Fin inndeling av bildeflaten her,syns jeg. Liker gråtonene godt.Et severdig bilde.

Mvh Inger-Lise
Øistein T.
ahh dette er pent - grått og trist (riktignok).. føles som å være der, kjenne den fuktige luften og det store havet, stillhet og ro

rent motiv uten forstyrrende elementer

mvh
Øistein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu