Riska kirke II
Oversiktsbilde av Riska kirke opplyst av solnedgangen i dag.
Bildet inngår i albumet RISKA KIRKE - Riska kirke er en arbeidskirke på Hommersåk i Sandnes by. Kirken er bygd delvis på dugnad for 5 år siden, og har meget spesiell arkitektur. Siden det er vanskelig å yte kirken full rettferdighet via bare ett bilde, har jeg valgt å lage en serie av bilder, slik at de til sammen viser kirken slik jeg opplever den... :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-02-19 20:15:06
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus digitalt kompaktkamera, mju300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger441
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_127470} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Hege

Det var et fint lys i dette bildet og kirken har en spesiell og vakker arkitektur , men eg får så lyst å gå bort å hogge ned busker og trær*smiler* , de skjemmer for den vakre kirken som du så fint formidler:-)

Mvh Inger Anne
Bjørnar P.

Enig ang lys. Trærne foran kirka er det nok lite du kan gjøre noe med. Derimot kan du enkelt fjerne de kvistene som stikker inn i høyre bildekant. Ikke nødvendigvis med sag eller øks, men ved hjelp av et kloningsverktøy.
Johan K.

Hei
Lyset er bra her. Og kirka ser fin ut den.
Men, jeg synes trærne blir stående for mye i veien for kirka.

Johan
Hege J.

Hei og takk for tilbakemeldinger!

Enig med dere angående buskene foran kirka. De forstyrrer, men det er dessverre lite for meg å gjøre med...

Kvistene til høyre hadde jeg klonet vekk, og ser nå at jeg ved en feiltakelse har lagt ut feil versjon. Legger inn den korrekte som versjon #2.

Kirka er som nevnt spennende arkitektonisk. Jeg har flere bilder av den som jeg kommer til å legge ut etter hvert, blant annet utsnitt av spennende detaljer som jeg vil vise dere.

Ha en god kveld! :)

Mvh Hege
Alexander W.

Hei...
liker lyset godt!
angående trærne så liker jeg at det er litt vegitasjon der.
Bra dette.

Mvh Alexander Wabakken
Oddbjørn W.

Hei Hege!
Ja, det har vært fint fotovær idag, og du har tydeligvis nyttet høve til å få et riktig vakkert bilde av kirken på din hjemplass. Det som slår meg at skal en ta et oversiktsbilde av kirken må det tas når det ikke er blader på trærne. Jeg registrerer også at du har etterkommet mitt ønske fra ditt forrige bilde om å få med kirkens høyese punkt. Takker og bukker!
Den har en utrolig spennende arkitektur, og med de store vinduene i front lurer jeg på hvordan dette må oppleves inni kirken. Ser det brukt forskjellige matrialer, og det er vel delen til venstre du har ditt siste bilde fra.Hvor er klokkene plassert?
Fint at du har gått igang med dette prosjektet. Følger med deg!

mvh
Oddbjørn
Hege J.

Takker for nye kommentarer! :)

Oddbjørn: Ja, været var så fint i dag at jeg måtte ut en tur for å knipse litt og la jentene være med faren... Du har rett i at det er delen til venstre det forrige kirkebildet er fra. Har i dag tatt mange bilder fra alle slags vinkler. Dette er jo da vestsiden, og på byggets andre side, bak, oppå bakketoppen, står klokkebygget for seg selv. Der er også inngangspartiet. Har fotografert klokkebygget også. Så det er bare å følge med framover. He, he. ;-)

Mvh Hege
Inger-Lise S.

Dette var en spesiell kirke. Et fint bygg. Synd trærne skjuler så mye av det. Men fargene står godt til:)Fine farger og godt lys og jeg liker komposisjonen du har valgt. Jeg foretrekker v#2.

Inger-Lise:)
Inger Anne Maritsdotter V.

#2 blei veldig fin Hege ;-)
-iav-
Steinulf L.

Trærne er en naturlig del av bildet her. På min skjerm er det kanskje vel mye gult i bildet.
Hege J.

Takk for nye tilbakemeldinger!

Inger-Lise: Takk for positiv kommentar!

Inger Anne: Enig med deg. Det var den jeg skulle lagt ut først, men så ble det en glipp, da. He, he. ;-)

Steinulf: Ja, trærne hører til, men tror det ville vært bedre uten. Uansett, ingenting å få gjort med. Enig i at bildet ser litt gult ut, men det var lyset fra den lave sola som lagde fargene slik, og det ble jo litt stemningsfullt, da. :)

Mvh Hege
Venche J.

Dette var da et nydelig stykke dugnadsarbeid og flott fremvisning av fotografen i nydelig lys.
Litt mye gult på min skjerm også, men det er kanskje slik det blir i et slikt lys.

Wenche.
Odd Tore S.

Spennende arkitektur, som trærne gjør sitt beste for å skjule. Det synes jeg er litt trist, men lite du kan gjøre med det.
Jeg lurer litt på om den er flombelyst? Om lyskasterne er bak trærne, kan det være både muligheter og utfordringer i blåtimen.
Odd Tore
Hege J.

Takk for kommentarene til dere siste også! :-)

Weche: Jeg har ikke justert fargene, det er nok de varme tonene i lyset fra kveldssola som gjorde det slik.

Odd Tore: Kirken er dessverre ikke opplyst i mørket...

Mvh Hege
Avsluttet .

Hei Hege! Takk for kommentar på bildet mitt :)

Dette er nok det bildet av kirka jeg liker best! Enig i hva de andre nevner om lyset. Det var behagelig, og og ga fine fargenyanser til kirka, som nesten ser ut som kongen på haugen der den ligger :P

Forslag: Hva med å kutte litt nederst i bildet? Opp til omtrent det krysset i den lille veien? Og, viktigst; selv synes jeg at skyene i bildet er noe av det fineste ved hele bildet! Hva med å gjøre noe mer med de? Få dem til å se enda mer dramatiske ut?

Uansett er bildet meget fint utført! :)

Mvh. Per Kristian

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu