NetCom
Ny variant av et bilde flere av dere har sett før. Mens jeg venter på nytt råmateriale.
Utstyr
  • Ja
  • Ja
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger511
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_12770} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .

Bildet var bra første gang jeg så det, og det er ikke blitt mye dårligere av å få en person til med, men jeg tror faktisk jeg likte første versjonen bedre. Kanskje ville det bli bedre av å speilvende den bakerste personen slik at du fikk inn et element av symmetri, og dessuten fikk lyset til å falle på fremsiden av begge (se særlig buksene)?
I alle fall, et spennende bilde som viser at datamanipulering av et fotografi er en kunst i seg selv.
Harald W.

Går det av å spørre hvilke filtre du har brukt her, eller vil du helst ha det for deg selv..? Knalltøft bilde. Nesten litt Wideberg.
anne kamilla r.

hmm ganske fint, men jeg syns det var litt dumt at fremste person står omtrent akkurat i midten..litt mer til en side kanskje
Tom B.

Neida dette er ikke hemmelig.
Dette er to bildefiler som er brukt (en av dem to fanger som du ser). Deretter har jeg jobbet, forsøkt og feilet med fargemetning, noen filtre både i picture publisher og photoshop, opasitet, kurveverktøyet.
Nei, jeg husker ikke alt sammen - du jobber ulikt med forskjellige elementer og er hva av det du prøver som får lov til å bli med videre er ikke godt å huske. Prosessen er ikke ulik det å male. En god del er gjort på ''frihånd'' med elektronisk airbrush og andre verktøy.
Hans- Georg S.

Bra jobba og jeg likte resultatet.
Magne H.

Flott gjenbruk av ett flott bilde, du går meg snart i næringen på dette området!
Ivar H.

Dette likte eg svært godt. Veit ikkje om eg har så mykje meir å seia. Du er ein av dei som verkeleg hevar foto.no opp til noko meir enn berre ''fotografi'', viss du skjønar. Det einaste eg er litt usikker på med dette biletet er om gjentakinga av personen vert litt for opplagt, at dei vert for like (kanskje p.g.a. det O-EH nemner).
Carsten A.

Jeg har vel også mest til overs for versjonen ''15 i sommer'' - men kan hende ville jeg valgt denne om den hadde vært først. Uansett er bildet meget bra! Ellers frafaller jeg min tidligere innvending om den rød konturen på hovedfiguren!
MVH CA
Lars-Anders M.

Jeg syns dette er kunst med fotografi som grunnlag. Meget bra og kreativt.
Tom B.

Det var da svært...

Jeg tar spesielt OEH's kommentar om lysfallet til etterretning, Det blir nok fiksa.

Årsaken til at jeg tok dette bildet fram igjen er at jeg nettopp nå skriver en rapport til NetCom om ''det kongelige norske folks'' forhold til mobiltelefoni.

Jeg ble spesielt interessert i funnet om at vi kommuniserer mer med flere pga mobilen, men at særlig tekstmeldingene blant tenåringer fører til at vi kan distansere oss. En slags grunnere kommunikasjon - litt mer distansert, vi kan si ting vi ellers ikke kan si fordi vi er ''litt'' anonyme og ikke ser personen i ansiktet.

Bildet skal være forside til rapporten.

TomB
Birna R.

Et morsomt og intetsigende bilde.

Med vennlig hilsen en gressekspert (ikke selvutnevnt, har dr.grad), som antar at det emst interessante her er det stiliserte takrøret (Phragmites australis) og dets speiling i vannet.
Avsluttet .

Men som uttrykk er det lysår fra fotografi. Og det er uvesentlig for uttrykket at det ligger et fotografi til grunn for dette bildet.
Lars-Anders M.

Jeg står for min tidligere kommentar. Jeg liker litt ekspriment mm. Stå på.
Tom B.

He He. Bra kommentar Bjørn. Nå må du ikke røyke fagområdet ditt.... ;-)
TomB.
Avsluttet .

Liker dette bildet utrolig godt. Det er noe spesielt over det og sluttresultatet ble malerisk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu