Gaupe fra langedrag2
samme gaupe, litt annen positur
Bildet inngår i albumet Langedrag 20.2.2005 - Tur til Langedrag med noen ivrige og fotoglade folk. Takk for turen!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger656
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_127691} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Erik A.

Skarpt, og treffsikkert eksponert. Blir ikke helt fortrolig med det noe ekperimentelle kompet, blir i trangeste laget muligens. Skribleriet i nedre høyre (den hvite K'en) må vekk. Artig med et bilde av (etter min mening) faunaens flotteste dyr.

Praktfullt eksemplar, er det hannen dette? Sto engang og så på den stirret ulven Embla i senk. Gaupene hadde unger, som tumlet langs gjerdet mellom gaupe- og ulvekvea. Embla ble interessert, og styrtet til. Der møtte den veggen, i form av hanngaupas råeste positur og mildt sagt drepende blikk! Embla formelig krøp tilbake, vekk fra gjerdet...
Ann F.

Jeg for min del synes komp'et er bra som det er, men K'en burde være i en mer behersket font og ikke lagt på gaupekroppen, men helt nede i hjørnet. Men den må være der hvis ikke bildet merkes på en annen måte som ikke kan misforstås, ved tekst, tittel eller K'en lagt inn i en ramme som en integrert del av bildet.
Idéelt sett burde bjørkegreina ikke vokst ut av gaupas hode, men det er bare en liten bagatell.
Sv/hv var en idé . . . .
Dette er vel kanskje et utsnitt?
Du må jamen ha jobba mye i går kveld etter vi kom hjem - 5 bilder på én gang!
Mvh Ann


Nikolai E.

Jeg synes at det første gaupebildet bilde nr. 161666 (som ikke kan kommenteres av bronsemedlemmer) er mye bedre enn dette. Slutter meg til Erik og Anne's bemerkning ang ''K'' i bildet, du burde i det minste ha gjort seere oppmerksom på betydningen av den (det har du forklart i det første bildet).
Litt synd med den lyse bjørkestammen, kunne du hatt ''brent'' den (burn tool) for å gjøre den mer mørk, kanskje litt selektiv blurr på bakgrunnen, slik at gaupa hadde skilt seg ut fra omgivelsene i form av skarpheten. Det er kanskje et poeng at den ikke skiller seg ut fra omgivelsene i forskjellen i gråtoner (kamuflasje)?
Ann F.

Som allerede nevnt i min andre kommentar til ditt bilde nr. 161666, sitter jeg nå på en annen skjerm. Nå er kontrasten litt vel stor - etter min smak.
Men sv/hv er interessant fortsatt.
Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu