Innefrossen
Endelig noen nydelige værdager. Klarvær betyr kulde og båtene i havna fryser inn. Venter bare på sin herre skal komme og børste sneen av seg.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Brennvidde32mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeIso 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger465
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_127990} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Venche J.

Nesten påskevær dette Roger. Vanskelig med hardt sidelys og hvir snø.Syntes du har mestret dette godt. Ikke av dine sprekeste, men et rolig fint bilde med god dybde.

Wenche.
Odd Tore S.

Vakkert bilde og fint vær, men jeg skulle ønsket at brygga hadde vært bredere der du sto slik at du kunne tatt noen skritt til høyre og derved separert båten bedre, og fått masta på den nærmeste klar av fjelltoppen i bakgrunnen.
Ikke lett å fikse, men det er ikke kommentators problem!
Odd Tore
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Roger

Et nydelig vintermotiv med friske klare farger ,

veldig fin dybde i brygga her,

Ha en fin dag.

Mvh Inger Anne
Roger K.

Hei og takker for kommentarene. På slike dager glemmer en fort at været har forholdt seg noe puskete over tid. Enig med deg Odd Tore. Den masta skulle absolutt vært klar av fjellene. Var noe opptatt av linjeføringen av båtene og brygga her og oversåg denne detaljen. Hadde vært mulig med et litt lavere standpunkt og den lille forflytningen til høyre.

..Roger..
Kurt S.

Hei.
Den lille detaljen med masta er nevnt.
Kjempeflott vinterstemning du har foreviget her. Likte utsnittet og formatet.
Flott linjeføring og god dybde i bildet.
Vakkert!!
Mvh Kurt
Vegard L.

Flott vintermotiv. Skarpt og med fin dybde. Jeg legger spesielt merke til den nærmeste båten uten kalesje og med outboardmotor. Denne burde ha vært i hus. Er det din? :-)
Mvh Vegard
Roger K.

Takker for tilbakemeldingene Kurt og Vegard. Tenkte Vegard at jeg skulle dra opp den båten før noen la merke til den :-). Neida jeg er nok fri for båt nå. Solgte for noen år siden. Går bare og drømmer nede i marina til tider. Får jeg med meg kjerriga så står Saga 32 el NB 9000 på lista.

..Roger..
Inger-Lise S.

Aldeles nydelig vintermotiv! Et veldig godt lys. Forgrunnen har jeg stor sans for.Klare,fine farger. Masta er nevnt, men jeg syns ikke den betyr så mye i dette tilfellet. Vel,jeg lærer jo av slike kommentarer.
Absolutt severdig dette,Roger.

Inger-Lise:)
Roger K.

Takk til deg også Inger-Lise for tilbakemeldingen på bilde. Varmer når det faller i smak. Den masta skulle ideelt sett vært over fjelltoppen. Føler også at det ikke er det store tapet her i og med at den er såpass under toppen av fjellet. Hadde den vært like i nærheten av fjelltopp/himmel ville det vært et større minus for motivet.

..Roger..
Jonny E.

Hei hei Roger

Egentlig litt synd med den snekka ved brygga,
uten snekka villa dette blitt et bedre bilde,
den ødelegger den forlatte, nedsnedde og kalde stemninga.
Men på ei anna sie e det jo fint og se sporan til snekka
som viser at noen bryr seg.....

Ha en god kveld

. JonnyE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu