Båtplass i vinterdvale
Her presenterer jeg atter en gang et bilde fra 23. Januar i år med samme lyset som i dette bildet http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=161927
samt dette bildet http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=157092 . Her har jeg forflyttet meg noe å fått med en båtplass og et naust som jeg også har presentert tidligere http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=94080 .
Utstyr
  • Canon EOS 1D Mark II
  • Canon EF 17-40 f:4,0 L USM
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/4s
  • FilmtypeDigital ISO 50, RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger640
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_128382} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Vakkert!
Venche J.

Vakkert, men jeg syntes du hadde med litt for mye i forgrunnen. Personlig ville jeg tatt bort ca 4 cm. i bunnen.

Wenche.
Cristina B.

Meget vakkert.
Likte kontrasten mellom den kalde hvite snøen mot det flotte varme fargespillet og lyset på himmelen. Jeg ville ikke kuttet bildet nederst, fordi er redd det blir for mye farger å forholde seg til da. Liker snøen som ramme til lyset.
Snøen er verken utbrent eller grå, bra! Lurer forresten på om du har fortatt redigering av hvitbalansen i to omganger i PS, dvs himmelen og snøen hver for seg? Jeg er bare uerfaren og spør for å lære.
Flotte detaljer med månen, båten og det rød naustet.
Liker forresten alle bildene i serien, men denne blir nok favoritten min.
Som sagt, et nydelig bilde dette.
mvh Cristina


Hans Henrik F.

Nydelig motiv og fantastiske farger - nesten for gode til å tro de er ekte. Ser ikke noe særlig jeg kan sette fingeren på, men undres litt over snøen, spesielt til høyre mot trærne, hvor jeg synes den blir litt ''ullen'' og uklar. Er det bildebehandling som gjør det eller er originalen slik også?
Leif Håvard H.

Hei her har du jobbet endel, og fått fram et flott foto. Til og med hurtigruta på sørtur har du fått med =) Leif H
Mattis B.

Dagens flotteste bildet for meg:) Du har en fantastisk magi i lyset. Hurtigrute, naust, brygge, måne, fjell, solstråler.. en maritim bombe av ett bilde!

Mvh Mattis
Ola M.

Flott bilde, men det skurrer alikevel litt her for meg. Tror at snøen i forgrunnen blir litt for hvit. Trolig har har du gjort en eller annen korreksjon av fargene av snøen. Skulle likt å sett en versjon der ev. fargestikk ikke var endret i så stor grad. Men for all del, nice one.
Inger-Lise S.

Lekkert motiv med fine farger og godt lys.

Inger-Lise:)
Per R. G.

jeg også ville tatt vekk litt i forgrunnen

ellers et bra bilde
Roger V.

En flott serie fra 23. januar du har samlet.
Det magiske lyset er det mange som burde fått med seg.

Vil ikke ha kuttet noe som helts i bildet, det eneste jeg ville ha gjort er å vente til at hurtigruta var mer fremme. Den forsvant delvis i solyset her.

Roger
Veronica M.

utrolig...
Fred S.

For mye av det gode kan noen ganger være OK, det, og jeg ''kjøper gjerne den Soria-Moria bakgrunnen der. Forgrunnen harmonerer imidlertid ikke helt med det gyldne, og jeg ville ha kuttet radikalt i den.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu