Bildet inngår i albumet Trekantsambandet -
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Sigma EX 12-24 f4.5-5.6
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/19
  • Lukker2s
  • FilmtypeRAW ISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger652
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_128868} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Rune H.
Et flott bilde!

Du har god dybdeskarphet!
Linjene i berget i forkant går innover i bildet og medvirker til dette, likeså havet og brua/fjellene i bakkant.

Fargene står godt til hverandre - og det gule er det skikkelig trøkk i bra!

Selv om det gule i forgrunnen tar mye fokus, er sjatteringene i himmelen med på å balansere fokus i bildet - og blir med på å skape en fin helhet her!

Et behagelig bilde med trøkk i!!

Rune :)
Sidsel A.
Enig i ovenstående, men synes nesten det blir for mye i bildet. Kunne blitt to bra bilder. Det nederste kunne slutte like under den øverste landstripen, og det underste kunne slutte likeo ver det gule. Men bevares, flott som det er også!
mvh Sidsel
Avsluttet .
Jeg må si meg enig med Sidsel her. Jeg ser to flotte bilder, men alt på ett bilde blir i meste laget. For meg blir det konkurranse mellom himmelen og det gule på steinene.

Men bevares, det er flotte farger og veldig fin dybde innover i bildet.
Sigmund B.
Flott bilde, men ble litt grelle farger på mosen i forgrunnen.Ellers ville jeg nok ha masket 2/3 av himmelen.Blir mere dybde i bildet da.
Rune L.
Elementer som fargene, den blå himmelen, den gule mosen, vanndammene, broene osv er spennende. Men føler at du kunne komponert dette annerledes. Synes bl.a. at breddeformatet her ikke fungerer optimalt. Vil nok helst gjort bildet smalere, hvis ikke det medfører for uheldige/skjemmende beskjæringer.

Mvh
Rune

Eirik H.
Teknisk veldig bra dette. Fin bruk av forgrunn, og bruene er passe synlege i bakgrunnen. Ein ting som slår meg er at himmelen konkurrerer med mosen/lavet i forgrunnen. Eit par cm mindre i toppen hadde gjort seg. Etter mitt skjønn blir det betre balanse i biletet då. Solnegangen og fargane gir biletet ein viss postkortfaktor.
Joakim T.
Nydelig bilde! Flotte farger, utmerket komposisjon og teknisk bra! Mao, jeg synes absolutt IKKE at du bør beskjære noe som helst og etter mitt skjønn komplementerer fargene i himmelen fargen på mosen på en fin måte. Det eneste jeg ikke liker er bruene...
Carsten A.
Mye bra rent billedmessig her, fint i fargene, samt også mye bra rent teknisk. Likevel, bildet vinner kraftig på beskjæring ovenfra, til omtrent et lite stykke over den horisontlinjen vi ser. Som nå syns jeg, som EH, at himmelen forstyrrer (men jeg vil tydeligvis ha bort mye mer enn EH).

MVH CA

Marius S.
Kan ikke si meg enig med at burde beskjære himmelen. Kanskje det virker så når man sitter foran en dataskjerm, men vis man skulle vurdert dette på litt avstand på en stor print vil jeg tro begge elementene er med på a fullføre det komplette bilde. Fargene er viktig her og skyene hjelper også på denne biten selv om mosen er bedre fremhevet noe som du burde/skal være. Skyene skaper også et sug i bilde som leder blikket mot broene og horisonten. Så for meg er bilde som det burde, veldig fint!

KANSKJE en liten beskjæring fra høyre side, men er usikker. Hadde trengt å se det før jeg sier noe på den saken. Hva med å legge ut noen versjoner til?

Bra jobbet!
Tina S.
Takk for alle dei flotte kommentarene.

Eg ser det er litt ulike meininger angående kutting i bildet.
Personlig liker eg den blå himmelen og suget inn mot horrisonten som skyene gir. Det vart kanskje litt mykje himmel. Burde ha kutta litt oppe, men eg føler eg vil ha med litt blått i himmelen som tar igjen fargen på isen i dammen. Dersom eg kutter til over horrisonten får bildet eit ''gult'' preg, og blir da eit heilt anna bildet, men ein får bedre fram dybden i bildet.
Ei kutting på sidene hadde sikkert også gjort seg.
Ei deling av bildet til to bilder vil bli to meir ''vanlege'' bilder. Her har eg prøvd å få til noko meir, ved å ta med noko nært og noko fjernt på samme bildet.

Eg skal prøva å få tid til å leggja ut nye versjoner når eg kjem heim frå jobb i dag.

Ha ein god dag alle sammen!

Tina
Ketil M.
synes det gule blir vel gult, og det ser ut som vel hard USM?
men fin dybde i bildet
Tina S.
Takk for kommentaren Ketil!
Eg har kanskje vert litt hard på USM'en.
Du skriv at det gule blei vel gult, men messinglaven på berga er så gul.
Tina
Åsa K.
Hej Tina!
Jag är faktiskt väldigt förtjust i din bild.
Utan färgen på mossan så skulle bilden ha blivit ganska så blek, så det är mycket snyggt tycker jag.
Det finns rymd i bilden och du liksom far in i den, bra komponerat Tina.

MVH // Åsa
Ronnie S.
Har vært innom dette før.... Syntes ved første øyekast at fargene var for glorete. Etter å ha sett det flere ganger syntes jeg det fungerer godt. Et annerledes bilde som lyser mest opp på grunn av det gule, men det er fint i gråskala også.
Birna R.
pent og teknisk bra utført som du har for vane. dybden i bildet forsterkes ved litt forsiktig beskjæring i nederkant slik at messinglaven ''går ut'' av bildeflaten. himmelen bør i mine øyne absolutt ikke røres.

den vanlige kommentaren om ''det lille ekstra'' kjenner du jo og behøver ikke gjentas.
Tina S.
Takk til dere siste for flotte kommentarer. Fint dere liker det.
Eg må nok jobbe litt med dette ekstra.
Tina
Odd Tore S.
Absolutt pent og skarpt, vel skarpt i mosen kan hende. USM? Men fargen slik jeg ser den her er det ikke noe å utsette på.
Jeg fant det for godt å scrolle bildet da jeg fikk det opp, og hengte meg litt opp i inntrykket det ga når det ble kuttet under bruene. Egentlig ikke samme bilde, men jeg synes nok at laven kom bedre til sin rett på den måten. Forøvrige ikke vanlig at jeg foreslår kutt.
Så her er det flere måter enn én å se dette på, spesielt det om dybde er viktig eller ikke, og hva bildet bør inneholde.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu